VIDELA TELO BRATA BEZ RUKU! Ono što je sestra Milana Ljepoje rekla u Tužilaštvu ostaviće vas u šoku!

Autor: Republika

Hronika

30.09.2021

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena, sestra Milana Ljepoje, kojeg je ubila grupa Veljka Belivuka dala je iskaz u policiji, a ono što je rekla inspektorima kada je videla telo svog brata, ostaviće vas bez teksta.

Republika

Foto: Starsport

Klan Veljka Belivuka zverski je ubio Milana Ljepoju

Milan Ljepoja je jadan od ljudi koje je klan Veljka Belivuka mučio i potom zverski ubio u kući smrti u Ritopeku. 

Ljepoju su kako se navodi u optužnici, Veljko Belivuk, Marko Miljković, Marko Budimir, Srđan Lalić, Nebojša Janković, Vlade Draganić i Bojan Hrvatin savladali, vezali lisicama i uveli u "klanicu" u kući u Ritopeku.

Tamo su ga tukli, mučili, prinudili ga da im otključa kriptovani telefon kako bi videli sa kim je u kontaktu i iznudili mu informacije koje su ih interesovale. Potom su ga Belivuk, Hrvatin, Lalić i Janković stezanjem kese navučene preko glave i žice oko vrata udavili. Na kraju mu je Belivuk nožem presekao vrat.

Sestra Milana Ljepoje je na saslušanju u Tužilaštvu istakla da je znala da je njen brat upleten u kriminal, ali da nikada nikoga nije ubio.

- Znam, moj brat je imao dosije, veliki, ali i vi znate šta stoji u njemu. I ja znam čime se bavio moj brat, ali ne ovim... Njegov dosije dokazuje suprotno na hiljadu načina - rekla je Milena u Tužilaštvu, prenosi Glas javnosti.

Kada joj je tužilac saopštio da će joj pokazati fotografije iz telefona Marka Miljkovića i zamolio je da kaže da li nekoga prepoznaje, Milena je prvo pitala:

- Da li imate fotografije s leđa? Prepravljao je tetovaže, to sam sigurna. Po izgledu liči na Milana, ali da bih bila sto posto sigurna moram da vidim leđa i noge. Prepravljene su sve, zato što su verovatno izbledele i nisu mu se sviđale, pa ih je obnavljao na drugi način - istakla je Milena.

Na pitanje da li je, po izgledu lica, to njen brat, Milena je pitala da li može još jednom da pogleda sve slike, pa joj je tužilac rekao da primakne stolicu i sedne da bi ih videla.

- Izvinite, molim vas, da vas pitam... Da li ovo moj brat na slikama nema ruke? - upitala je Milena, na šta je dobila potvrdan odgovor.

- Ako je ovo moj brat, promenite sliku - izgovorila je Milena i briznula u plač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

31.10.2021 12:31

Tako je Kako je