DEDA POKUŠAO DA UVUČE DEVOJČICU U SVOJU KUĆU: I ranije spopadao maloletnice po Mladenovcu

Autor: Republika

Hronika

28.09.2021

18:40

Mladenovačka policija uhapsila je prekjuče Ž. A. (84) iz Rabovca zbog postojanja osnova sumnje da je seksualno zlostavljao devojčicu (11) iz istog sela.

Ilustracija: republika.rs, Pixabay

 

 

Manijak je na ulici presreo nesrećnu devojčicu i reko joj: "Mala, imaš mnogo dobre grudi", a onda je pokušao da je odvuče u svoju kuću. Srećom, devojčica je uspela da se otrgne od pedofila, otrčala je kući i sve ispričala roditeljima koji su pozvali policiju.

Napad se dogodio u nedelju po podne, dok je devojčica pročazila pored kuće osumnjičenog, pišu mediji.

- Starac je stajao ispred svoje kapije, kada je primetio devojčicu uputio joj je neprimerene i vulgarne komentare. Ona se uplašila i ubrzala korak, ali ju je starac zaustavio, uhvatio za ruku i počeo da je vuče ka svojoj kući - rekao je izvor i dodao:

"Prestravljena devojčica se otimala dok ju je manijak čvrsto držao za ruku i ponavljao kako ima "mnogo dobre grudi" i da će se "pobrinuti za nju u kući". Tek kada je devojčica od straha vrisnula, Ž. A. se trgao i popustio stisak, a maloletnica se otrgla i pobegla."

Prema rečima izvora lista "Informer", Unezverena je utrčala u kuću i majci kroz plač ispričala šta joj se dogodilo.

- Maja je odmah sve ispričala mužu, zajedno su otišli u policiju i prijavili pedofila iz komšiluka. Devojčica je poslata na lekarske preglede, a patrola policije je otišla do kuće osumnjičenog i uhapsila ga. Starac se prilikom hapšenja pravio da ne zna o čemu je reč i pitao je policajce zašto ga privode - reči su izvora.

Po nalogu Osnovnog tužilaštva u Mladenovcu, okrivljenom je odreženo zadržavanje od 48 sati. Tereti se za krivično delo polno uznemiravanje, za šta mu preti do pet godina zatvora. Nakon isteka zadržavanja, straca će biti saslušnan u tužilaštvu, a sudija za prethodni postupak mladenovačkog suda suda trebalo bi da odluči o eventualnom određivanju pritvora.

Uvek je bio čudan

Meštani sela Rabovac nemaju lepe reči za Ž. A.

- Čuo sam da je i ranije spopadao maloletnice, dobacivao im vulgarne reči. Niko ga nije prijavio jer niko nije sanjao da će zaista povrediti neko dete. Ovog puta je stvarno preterao i treba da bude kažnjen - rekao je jedan ljutiti meštanin.

Komentari (0)

Loading