DEDA POKUŠAO DA UVUČE DEVOJČICU U SVOJU KUĆU: I ranije spopadao maloletnice po Mladenovcu

Autor:

Hronika

28.09.2021

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladenovačka policija uhapsila je prekjuče Ž. A. (84) iz Rabovca zbog postojanja osnova sumnje da je seksualno zlostavljao devojčicu (11) iz istog sela.

Republika

Foto: Ilustracija: republika.rs, Pixabay

 

 

Manijak je na ulici presreo nesrećnu devojčicu i reko joj: "Mala, imaš mnogo dobre grudi", a onda je pokušao da je odvuče u svoju kuću. Srećom, devojčica je uspela da se otrgne od pedofila, otrčala je kući i sve ispričala roditeljima koji su pozvali policiju.

Napad se dogodio u nedelju po podne, dok je devojčica pročazila pored kuće osumnjičenog, pišu mediji.

- Starac je stajao ispred svoje kapije, kada je primetio devojčicu uputio joj je neprimerene i vulgarne komentare. Ona se uplašila i ubrzala korak, ali ju je starac zaustavio, uhvatio za ruku i počeo da je vuče ka svojoj kući - rekao je izvor i dodao:

"Prestravljena devojčica se otimala dok ju je manijak čvrsto držao za ruku i ponavljao kako ima "mnogo dobre grudi" i da će se "pobrinuti za nju u kući". Tek kada je devojčica od straha vrisnula, Ž. A. se trgao i popustio stisak, a maloletnica se otrgla i pobegla."

Prema rečima izvora lista "Informer", Unezverena je utrčala u kuću i majci kroz plač ispričala šta joj se dogodilo.

- Maja je odmah sve ispričala mužu, zajedno su otišli u policiju i prijavili pedofila iz komšiluka. Devojčica je poslata na lekarske preglede, a patrola policije je otišla do kuće osumnjičenog i uhapsila ga. Starac se prilikom hapšenja pravio da ne zna o čemu je reč i pitao je policajce zašto ga privode - reči su izvora.

Po nalogu Osnovnog tužilaštva u Mladenovcu, okrivljenom je odreženo zadržavanje od 48 sati. Tereti se za krivično delo polno uznemiravanje, za šta mu preti do pet godina zatvora. Nakon isteka zadržavanja, straca će biti saslušnan u tužilaštvu, a sudija za prethodni postupak mladenovačkog suda suda trebalo bi da odluči o eventualnom određivanju pritvora.

Uvek je bio čudan

Meštani sela Rabovac nemaju lepe reči za Ž. A.

- Čuo sam da je i ranije spopadao maloletnice, dobacivao im vulgarne reči. Niko ga nije prijavio jer niko nije sanjao da će zaista povrediti neko dete. Ovog puta je stvarno preterao i treba da bude kažnjen - rekao je jedan ljutiti meštanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading