OTAC OSUMNJIČEN DA JE ZLOSTAVLJAO ĆERKU: Policija u Kruševcu podnela krivičnu prijavu

Autor:

Hronika

28.09.2021

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u u Kruševcu podnela je krivičnu prijavu protiv S.S. (42) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljne polne radnje nad svojom maloletnom ćerkom starom 10 godina.

Republika

Foto: Ilustracija:Profimedia

Devojčica plače

 

Devojčica (identitet poznat redakciji) izmeštena je u hraniteljsku porodicu, kada je, prema saznanjima “Novosti” osumnjičeni i uhapšen.

Slučaj istražuje Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu.

- Osumnjičeni je 25.septembra ispitan,a nakon toga stavljen je predlog za određivanje pritvora iz razloga uticaja na svedoke i zbog okolnosti koje ukazuju da može ponoviti krivično delo - predočava za “Novosti” Saša Avramović, zamenik javnog tužioca.

Osnovni sud u Kruševcu je odredio osumnjičenom pritvor u trajanju od 30 dana.

Prema nezvaničnim saznanjima, posumnjalo se na napastvovanje kada se devojčica požalila u školi koju pohađa.Prema priči meštana sela kod Kruševca, odakle je oštećena, porodica je težeg materijalnog stanja. Majka maloletnice ne živi u toj kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoka

29.09.2021 13:09

Nema dovoljno velike kazne za ovakvo zlodelo.