ZEMUNAC KOJI JE UHAPŠEN SA STOLIĆEM IZNEO ODBRANU: Samo smo išli u manastir Tumane, oni nisu ništa krivi!

Autor: Republika

Hronika

28.09.2021

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suspendovanom inspekoru SBPOK Božidaru Stoliću, nekadašnjem "zemuncu" Slađanu Konstatinoviću i pripadniku BIA M.K. određen je pritvor do 30 dana zbog pokušaja iznude, nakon saslušanja u požarevačkom Višem tužilaštvu.

Foto: Printscreen/youtube/MUP

Uhapšeni zbog pokušaja iznude, foto ilustracija

Trojica osumnjičenih uhapšeni su u subotu, a sumnjiče se da su od 17. do 22. septembra odlazili kod vlasnika restorana u okolini Požarevca i pokušavali da ga ubede da im proda objekat za cenu mnogo manju od realne.

- Trojac je ispitan u Višem tužilaštvu u nedelju, a posle toga im je određen pritvor do 30 dana. Oni su negirali izvršenje krivičnog dela - rekao je izvor.

Konstantinović je istražiteljima rekao da druga dvojica osumnjičenih nemaju veze s restoranom, prenosi Blic.

- Rekao je da nije pokušao da otme restoran, već da je samo pričao, a da njegovi poznanici nisu znali da je poslom u pomenutom lokalu. Osim toga, pomenuo je da su oni bili u manastiru Tumane, jer su pobožni - kaže izvor iz istrage:

- Objasnio je da je u restoranu razgovarao, kao i da nije nikome pretio.

Foto: Printscreen

Hapšenje Božidara Stolića u junu

Podsetimo, inspektor Stolić na slobodi je proveo svega mesec dana, pošto je u avgustu pušten iz pritvora u kom je bio od juna zbog odavanja tajni klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading