UŽAS! OTKRIVEN JOŠ JEDAN PEDOFIL U SRBIJI: Tražio od maloletne devojčice da mu šalje svoje GOLE SLIKE!

Autor:

Hronika

27.09.2021

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan pedofil otkriven je u Srbiji. Na Fejsbuk stranici Stop pedofiliji objavljena je njegova uznemirujuća prepiska sa maloletnom devojčicom (12) tražeći od nje da se slika gola.

Republika

Foto: Pixabay

Foto: Ilustracija

Seksualni predator u prepisci od maloletnice traži obnažene fotografije govoreći joj da ona više nije dete.

- Ja bih nešto seksi ako može. Da se dopisujemo ili da mi pošalješ seksi slike i snimke, da pričamo o seksu pred spavanje - piše ovaj muškarac.

Iako je od devojčice dobio odgovor da ona ima samo 12 godina i da je dete, on je nastavio sa uznemiravanjem, uz obrazloženje da ona nije mala.

- Uživo nisi videla golog muškarca, na netu? Nisi dete, srce, deca su mala. Ti si velika i seksi izgledaš. Ne znam samo kakve sise imaš, daj sliku u majici ili brusu, molim te - napadno je nastavljao konverzaciju ovaj manijak.

U nastavku dopisivanja, on je objasnio da se trenutno nalazi u Aleksincu i da ne poznaje devojčicu.

- Ne, srce, ne poznajem te ja. Ja sam iz Leskovca, živim i radim u Beogradu, a sad sam trenutno u Aleksincu - objasnio je seksualni predator.

Jeziva prepiska koju možemo da vidimo, završava se kada je maloletnica od pedofila tražila da slika celo svoje lice sa prstom na usni.

- Može srce, reci šta treba, samo nemoj da me prijaviš u policiju, strah me od zatvora - napisao je muškarac.

Kako navodi psiholog Aleksandra Janković, pedofili su često muškarci koji se lako uklapaju u društvo.

- Kod te vrste poremećaja, osoba ima nekontrolisano uzbuđenje prema deci. Neretko, to su ljudi koji se dobro uklapaju u socijalnu sredinu i za koje niko ne bi mogao da pretpostavi da su pedofili, a to su čak i muškarci koji su u braku i imaju sopstvenu decu - objasnila je Jankovićeva.

Za polno uznemiravanje do tri godine zatvora

Beogradski advokat Boško Žurić objasnio je da je za krivično delo polno uznemiravanje zaprećena kazna od tri meseca do tri godine.

- Očigledno je da je kod devojčice izazvan strah i povreda dostojanstva, te da joj te poruke nipošto nisu prijale. Iz toga proizilazi sumnja da je on izvršio delo polno uznemiravanje. Zbog otežavajuće okolnosti, s obzirom da se radi o maloletnom licu, predviđena je kazna od tri meseca do tri godine - rekao je Žurić za Republiku.

Takođe, kako kaže Aleksandra, pedofili ne shvataju da su bolesni i neretko, takve osobe pređu sa poruka na delo.

- U skladu sa svojim impulsima oni pokušavaju da zadovolje svoje nagone, samim tim, postoji mogućnost da se njihovi porivi realizuju i da sa poruka pređu na delo. Nažalost, pedofilima su dostupni razni sajtovi u kojima se prikazuju deca i oni to prosto doživljavaju kao jedan alternativan način života, osećajući pripadnost i da nisu sami i bolesni. Samim tim, tek onda postoji mogućnost da se njihovi porivi realizuju i da sa poruka pređu na delo - zaključila je Jankovićeva.

Nezvanično saznajemo da je policija pokrenula istragu i da traga za njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading