KLUPKO SE ODMOTAVA! Kamere usnimile potencijalnog Jeleninog ubicu, biciklista karika koja nedostaje?!

Autor: Republika

Hronika

27.09.2021

09:50

Veljko Delibašić i Aleksandar Zarić, advokati, govorili su o ubistvu Jelene Marjanović i suđenju Zoranu Marjanoviću koje pod budnim okom javnosti traje već punih šest godina.

ST/D. KADIĆ

Pevačica Jelena Marjanović svirepo ubijena na nasipu dok je džogirala

- Ne postoji savršen zločin, ima mnogo dokaza ko je pravi ubica i ujedno su to dokazi da Zoran Marjanović nije ubica. Pronađeno je stopalo ubice u kanalu, pronađeni su biološki materijali i sve je to ostavljeno na jednu stranu, a onda se sve pakovalo Zoranu Marjanoviću i došli smo do toga da godinama pokušavamo da rešimo ovaj slučaj. Izvesno je za Zorana da će biti oslobađajuća presuda - kaže Veljko Delibašić, advokat.

- Mi tražimo da nam se dostave određeni dokazi, iako to nije naš posao, po nalogu suda je naređeno da se vidi koji su telefoni bili uključeni na nasipu tog dana i ko su vlasnici tih telefona. Do dana današnjeg to nije učinjeno. Taj podatak postoji u policiji, pominju se neka imena, a očigledno imaju neke veze sa tim nasipom i mestom događaja - kaže Aleksandar Zarić, koji navodi da je u pitanju oko tridesetak osoba.

- Stručnjaci su potvrdili da Zoran Marjanović nije gasio telefon tog dana, već da je samo imao jednu jedinu akciju, a to je da je pozvao Jelenu kada se nije pojavila - kaže Delibašić.

- Ne postoji dokaz da je Zoran ubio Jelenu i zato smo svi u agoniji oko ovog suđenja - naveo je Delibašić.

- Klupko se odmotava u smeru da je već izvesno da to nije Zoran Marjanović, ja nemam ništa protiv. I to blato koje se spominje kao dokaz pada u vodu - kaže advokat Delibašić.

Ono što dodatno komplikuje slučaj je biciklista koga su kamere uhvatile nedaleko od mesta zločina, a koji je, kako navodi advokat Zarić, deo slagalice koji nedostaje u čitavom ovom slučaju.

(Republika/Kurir)

Komentari (0)

Loading