RANJENI BIVŠI SUDIJA I NJEGOVA ŽENA! Užas kod Lebana: Komšijska svađa se završila PUCNJAVOM!

Autor: Republika

Hronika

26.09.2021

19:40

Šezedesetdevetogodišnji Z. K. i njegova supruga ranjeni su nakon komšijske svađe u pucnjavi koja se desila nešto posle 16 sati u selu Vojlovce nadomak Lebana.

Ilustracija: Republika.rs, ST/Nebojša Mandić

 

Kako je poznato, na njih je pucao komšija, iz pištolja, a pokušaju ubistva prethodila je svađa oko neraščišćenih imovinskih odnosa piše Kurir.

- Lice koje je pucalo je uhapšeno, a na licu mesta se još uvek vrši uviđaj - kaže portparolka Policijske uprave Leskovac Marija Sokolović.

U lebanskoj Hitnoj pomoći su ukazali prvu pomoć ranjenima i bračni par prevezli u Urgentni centar Opšte bolnice Leskovac.

- Muškarac je zadobio metak u stomaku i desnoj natkolenici, a žena takođe u stomaku i levoj preponi. Njihovo stanje je za sada stabilno i oni su zadržani na dalja ispitivanja - navodi direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Inače, upucani Z. K. je kao sudija u veću za prekršaje u Leskovcu, bio uhapšen posle petooktobarskih promena zbog sumnje da je kao predsednik veća od 1997-2001. godine izvršio zloupotrebe službenog položaja i falsifikovanja službene isprave.

Komentari (0)

Loading