UHAPŠENI PRIPADNIK BIA I SUSPENDOVANI POLICAJAC! Spektakularna akcija policije, osumnjičeni PRETILI vlasniku kafića!

Autor: Republika

Hronika

25.09.2021

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Sektora unutrašnje kontrole i Bezbednosno-informativne agencije, uhapsili su S. K. (1975), B. S. (1986), suspendovanog policijskog službenika, i M. K. (1971), pripadnika BIA, svi iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prinuda u pokušaju, na štetu jednog muškarca iz Požarevca.

Republika

Foto: Printscreen/youtube/MUP

Policija presrela osumnjičene

Oni se terete da su u periodu od 17. do 22. septembra ove godine nekoliko puta boravili u ugostiteljskom objektu oštećenog i preteći mu pokušali da ga prinude da im proda ugostiteljski objekat za višestruko nižu vrednost u odnosu na stvarnu, saopštio je MUP.

Kada je oštećeni odbio, oni su mu, kako se sumnja, saopštili da ugostiteljski objekat više nije njegov, već njihov.

Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni ovom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading