ČABA DER U VEZI SA ĆERKOM BIZNISMENA KOGA JE UBIO! Voli ga, a on joj oca BACIO U POTOK!

Autor:

Hronika

24.09.2021

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plaćeni ubica Čaba Der, koji je ubio najmanje četvoro ljudi i služi kaznu doživotnog zatvora u Mađarskoj u vezi je sa ćerkom mađarskog biznismena koga je surovo likvidirao a potom ga bacio u potok.

 

Foto: printskrin

Vivijen Ventuli i Čaba Der

 

Čaba Der i ćerka mađarskog biznismena kog je on ubio, Vivijen Ventuli toliko su se zbližili da je ona dobila status "posebne osobe", koja ima pravo da ga obilazi u zatvoru i redovno razgovara telefonom s njim!

Podsetimo, Der u Mađarskoj i služi kaznu doživotnog zatvora zato što je dokazano da je ubio njenog oca Lasla Ventulija.

Čaba i Vivijen prvi put su se sreli u sudnici, kada je ona svedočila o zločinu nad svojim ocem.

Tada je Der čuo za njenu sudbinu, koja ga je i te kako "dirnula".

Naime, devojka je ispričala da je odrasla sa bakom, pošto joj je majka izvršila samoubistvo kad je imala šest godina. 

Kako je i Čabi Deru majka na isti način umrla, on je tada rekao da će pomagati ćerku svoje žrtve i odmah joj na račun uplatio 3.000 evra. Devojka je gostujući na televiziji posle toga izjavila da joj je Der pomogao više nego što joj je za života pomogao otac.

Čaba Der koji ima nadimak i "Nasmejani ubica" je posle hapšenja u Pragu priznao ubistvo Lasla Ventule. Prema optužnici, u njega je pucao iza jednog tržnog centra u Budimpešti 2018. tokom primopredaje 11 kilograma kokaina.

Navodno, Der je u pakete umesto droge stavio šećer i kada se biznismen sagnuo da proba drogu, ispalio je hitac u njega, pa telo bacio u potok. Posle izručenja Mađarskoj, u pratnji naoružanih specijalaca izveden je iz zatvora da bi istražiteljima pokazao mesto zločina, ali i mesto na kom je bacio pištolj. Međutim, tokom suđenja je promenio priču, tvrdeći da on nije ubica.

Inače, Der je i u Beogradu osuđen na 40 godina robije zbog ubistva Nebojše Markovića 2019. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading