PANČEVO ZANEMELO: Tinejdžeri ispratili BRUTALNO UBIJENOG DRUGA

Autor: blic.rs

Hronika

11.12.2017

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko stotina ljudi okupilo se na Novom groblju u Pančevu kako bi na večni počinak ispratili Ivana Adamova, tinejdžera koji je pre nekoliko dana brutalno ubijen u tuči u ovom gradu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako Blic piše, najveći broj okupljenih su Ivanovi prijatelji i drugovi iz škole koji uplakani i u tišini ispraćaju Ivana na večni počinak.

Telo brutalno ubijenog mladića prevezeno je na kolicima i belom kovčegu, a ispred parcele ispraćeno je molitvnom sveštenika.

Jedan od prisutnih Ivana je ispratio ovim rečima:

- Na ovom hladnom i vetrovitom danu nažalost okupili smo se ovde umesto u školi. Sada ništa nije važno, ni sveska, ni domaći... Tebe više nema, a sa tobom nestao je i tvoj humor, i duh i one crne naočare po kojima si bio prepoznatljiv. Neka ti je večna slava... - rekao je dečakov profesor.

Nakon opela, uz zvuke crkvenih zvona, tužna povorka krenula je grobnom mestu...

Ivan Adamov ubijen je kod sportskog centra u Pančevu prilikom tuče zakazane između tinejdžera kako bi "odmerili snage".

Ubijeni Ivan bio je sa dva, dok je N. S. bio sa tri drugara, ali su se njih dvojica tukli jedan na jedan.

- Meni su drugovi mog sina Ivana, koji su bili tu kada je on ubijen, rekli da ga je taj dečak nazvao i zahtevao da se s njim nađe. Kada se Ivan našao s njim, on je počeo da ga vuče. Vukao ga je nekoliko metara dok nisu došli u mrak, gde ga je ubio. Onda je počeo da viče da ga puste da ga dokrajči - ispričao je juče za "Blic" otac ubijenog dečaka Dragan Adamov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading