SNAJPER IZA REŠETAKA: Određeno mu zadržavanje jer je pretukao ljubavnicu

Autor: Republika

Hronika

20.09.2021

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodanu Milutinoviću Snajperu, čelniku FK Kabel i vođu navijača Vojvodine, određeno je zadržavanje od 48 sati nakon što ga je sinoć policiji prijavila ljubavnica U. J. da ju je pretukao u iznajmljenom stanu, saznaje "Blic".

Republika

Foto: ATV

Hapšenje Slobodana Milutinovića Snajpera

Prema našim informacijama, on je osumnjičen za zlostavljanje i mučenje partnerke. Kako smo ranije pisali, nije prvi put da se fizički iživljavao nad njom.

- Zbog fizičkog nasilja ona ga je već prijavljivala, a prethodni put pretukao je u kafani "Magacin" - kaže izvor "Blica".

Snajper je početkom septemba zajedno sa svojom zakonitom suprugom uhapšen u velikoj akciji policije, u okviru koje je rasvetljeno i ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (47). Oni su uhapšeni jer su u svom posedu imali nelegalno oružje.

U žižu javnosti je došao došao kada je kao član Uprave FK Vojvodina uhapšen u martu ove godine u akcije policije Republike Srpske.

(Republika/Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading