U ULCINJU UHAPŠEN UROLOG IZ SRBIJE! Na Adi Bojani lečio pacijente na SKANDALOZAN način!

Autor: Republika

Hronika

20.09.2021

12:21

Protiv lekara iz Srbije i još jednog iz Crne Gore U Ulcinju su podnete krivične prijave zato što su neovlašćeno lečili pacijente u improvizovanoj ambulanti na Adi Bojani.

pexels.com

Urolog iz Srbije i njegov kolega iz Crne Gore ljude lečili u improvizovanoj ambulanti

 

Kako navode iz Uprave policije, krivična prijava je podneta protiv J. I. (65) iz Republike Srbije sa stalnim prebivalištem u Baru koji po zanimanju urolog zaposlen u Opštoj bolnici Bar, zbog sumnje da je izvršio krivčno delo nedozvoljeno bavljenje privrednom delatnošću.

- On je bez dozvole nadležnog organa obavljao lekarske preglede i pružao medicinsku pomoć pacijentima u improvizovanoj ambunati koja se nalazi u naselju HTP Ulcinjska rivijera – turističko naselje Ada Bojana - saopštili su iz policije.

Takođe, policija je krivičnu prijavu podnela i protiv I. J. (59) iz Bara po zanimanju lekar internista zaposlen u Domu zdravlja "Bogdan Vujošević" u Ulcinju, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno bavljenje privrednom delatnošću u sticaju sa krivičnim delom posebni slučajevi falsifikovanje isprave – neovlašćena upotreba pravog pečata ili znaka.

- I.J. je delo koje mu se stavlja na teret izvršio tako što je, kako se sumnja, u dužem vremenskom periodu bez dozvole nadležnog organa obavljao lekarske preglede i pružao medicinsku pomoć pacijentima u improvizovanoj ambulanti koja se nalazi u naselju Velika plaža a kojom prilikom je koristio original obrasce i pečate JU Dom zdravlja Ulcinj -  zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Komentari (0)

Loading