OVO JE NAJVEROVATNIJE UZROK SMRTI DEČAKA, KOJI JE JUČE NAPRASNO UMRO TOKOM UTAKMICE NA ADI CIGANLIJI! Retko je kod dece, dešava se u JEDNOM OD 500.000 SLUČAJEVA!

Autor:

Hronika

20.09.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler (16), koji je juče preminuo tokom utakmice na fudbalskom terenu na Adi Ciganliji, najverovatnije je imao moždani udar.

 

Republika

Foto: Telegraf/NebojšaMandić

Dečak D.J. je pre sedam dana bio na kompetnom pregledu, Ilustracija

 

Podsećamo. D. J. (16) se srušio tokom meča FK "Barajevo" - FK "011 Beograd", koja se igrala u okviru "Fer plej lige" za kadete, i uprkos brzoj intervenciji lekara i Hitne pomoći nije uspeo da preživi.

- Obdukcija tela dečaka nije završena, ali je najverovatnije reč o moždanom udaru. Čuli smo da su lekari, koji su juče pokušavali da ga ožive, prokomentarisali da je ovo izuzetno retko kod dece, da se dešava jednom u 500.000 slučajeva - navodi izvor koji se zatekao na terenu, piše Kurir.

- Dečak je pre sedam dana prošao lekarski pregled na kome je sve bilo u redu, a lekari su komentarisali da se takav problem i ne vidi na običnom pregledu, već samo na magnentnoj rezonanci. S obzirom na to da se radi o mladoj osobi, magnetna rezonanca nije nešto što je uobičajeno, niti se radi zdravoj deci koja ne ispoljavaju nikakve simptome, a kamoli na zdravstvenom pregledu za sportiste -  istakao je sagovornik Kurira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading