SA KIM JE BUDO BANANA BIO NA VEZI? Sprovedena istraga, policija proverava osumnjičene: Vrednost kokaina veća od procenjene

Autor: Republika

Hronika

18.09.2021

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kokain koji je u avgustu zaplenjen u Zeti, u magacinu Budimira Krstovića i njegove ćerke Marine, poslat je na analizu, kao i telefoni osumnjičenih, kako bi se utvrdilo s kim su oni komunicirali i eventualno ko je sve učestvovao u švercu narkotika, pišu crnogorske Vijesti.

Republika

Foto: twitter.com/policijaCG

Policija zaplenila kokain u magacinu banana

Da podsetimo, rekordna zaplena 1.400 kilograma kokaina, skrivenog u bananama, zaplenjena je krajem avgusta u selu Mojanovići, a dan kasnije uhapšeni su Budimir Krstović, poznatiji kao Budo Banana, i njegova ćerka Marina.

- Kokain je izuzetno visoke čistoće, pokazale su preliminarne analize, a ako je to sto posto tačno, onda je njegova vrednost veća od procenjene - navode Vijesti:

- Osim toga, na veštačenju su i telefonske komunikacije da bi se utvrdilo da li su imali pomagače i ko su te osobe.

Potvrda ove informacije, kako navodi podgorički list, stigla je i od Višeg državnog tužilaštva u Podgorici.

- Donete su naredbe za sva neophodna veštačenja, te upućeni zahtevi Višem sudu u Podgorici, sudiji za istragu, za telekomunikacijska veštačenja, koja su u toku - rekla je Vijestima portparolka i rukovoditeljka VDT Lepa Medenica.

Podsetimo, kokain je u Crnu Goru stigao iz Ekvadora, a bio je skriven u kutijama banana. Na paketima droge bila je oznaka "Kovid".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading