ZLOČIN KOD JAGODINE: Muškarac sa kapuljačom bez razloga izbo dve osobe i nestao bez traga

Autor: Republika

Hronika

17.09.2021

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad u Majuru kod Jagodine već dva dana plaši meštane ovog sela, a od osobe sa kapuljačom na glavi koja je nožem ranila dvoje meštana nema ni traga.

Republika

Foto: instagram/NS uzivo

Hitna pomoć

Za sada neidentifikovani mladić sa kapuljačom na glavi napao je dvoje meštana u selu Majur, teško ih ranivši oštrim predmetom, za koji se pretpostavlja da je nož, prekjuče oko 15 časova.

- Pedesetogodišnja žena izašla iz autobusa u centru sela u 15 sati, nju je sačekao, napao i teže povredio oštrim predmetom mladić koji je ima kapuljaču na glavi. Jedan od meštana je pokušao da odbrani nesrećnu ženu ali nasilnik i njega teško povedio - rekao je jedan meštanin ovog sela za Informer.

- On je završio na hirurgiji. Napadač je pobegao. Ne znamo se ovako nešto događa u sred dana i zašto nisu uhapsili napadača već drugi dan. Živimo u strahu, niko više nije siguran, moramo da krećemo u grupama po selu da bi izbegli napad - pričaju meštani Majura.

(Republika/Informer)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading