POLICAJAC KOLIMA UDARIO DEVOJČICU: Prelazila van pešačkog prelaza kada ju je zakačio retrovizorom

Autor: Republika

Hronika

17.09.2021

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv policijskog službenika biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.

Republika

Foto: Telegraf/NebojšaMandić

Hitna pomoć

Devojčica stara 12 godina iz mesta kod Vranja povređena je u četvrtak kada ju je, dok je prelazila put, kolima udario policajac.

Nezgoda se dogodila u selu Neradovac kada je devojčica prelazila kolovoz na mestu gde ne postoji obeležen pešački prelaz.

Kako navode iz MUP-a, pripadnici Policijske uprave (PU) u Vranju, odmah su po prijavi saobraćajne nezgode izašli na lice mesta.

Devojčica je udarena retrovizorom privatnog automobila policijskog službenika.

- Tom prilikom je devojčica pala i lekarska pomoć joj je ukazana u Zdravstvenom centru Vranje gde su joj konstatovane lake telesne povrede. Utvrđeno je da policijski službenik nije imao alkohola u krvi - navode iz MUP-a.

Policija je, dodaju, o ovom događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Vranju koje se izjasnilo da se protiv policajca podnese krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.

U centru Neradovca, u četvrtak popodne održan je protest meštana na kome je tražena veća bezbednost saobraćaja, nakon što je devojčica povređena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading