KOMŠIJE BAKE KOJA JE POPILA ESENCIJU ZAPANJENE: Nije imala razloga za tako nešto

Autor:

Hronika

17.09.2021

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlijka B.T. (79) primljena je jutros u kritičnom stanju u niški Univerzitetski klinički centar nakon što je popila koncentrisanu sirćetnu kiselinu, esenciju.

Republika

Foto: youtube.com/avaz.ba

Hitna pomoć, ilustracija

Naselje Brzi Brod u Nišu uznemireno je od jutros kada se pronela vest u kraju da je njihova starija komšinica B.T. (79) popila koncentrovanu sirćetnu kiselinu, u narodu poznatija pod imenom esencija i kako su neki preneli, na taj način pokušala da izvrši samoubistvo.

Kako saznaje Kurir u Univerzitzetskom kliničkom centru ona je sada dobro, operisana je na ORL klinici i nalazi se na intenzivnoj nezi Endokrine klinike.

Jedna od prvih komšinica, Daliborka Ćirić kaže da apsolutno nije imala razlog za tako nešto, "bar do sada nije davala znake da je spremna na suicid".

- Svi smo mi od nečega bolesni i tako i radimo i živimo. Tako je ona živela. Ja sam doduše više pomagala jednoj drugoj komšiki koja je bolesnija, ali s njom nekada porazgovaram i svi smo ostali zapanjeni kada smo videli da je tu Hitna medicinska pomoć. Mislili smo, stara žena pa joj pripalo teško, nešto pričamo po komšiluku, kako nije imala razlog za tako nešto, možda je pomešala nešto jer se sada u našem kraju svuda pravi zimnica. ne znam, ali stvarno smo svi zapanjeni - kaže Ćirićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading