PRETUKAO ŽENU ZBOG FRIZURE! Milan Bošković gađao suprugu cipelom u glavu, bacio u kadu i nalupao joj šamare!

Autor:

Hronika

16.09.2021

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznatom sportskom novinaru Milanu Boškoviću određeno je zadržavanje od 48 sati zbog nasilja u porodici.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Nova

Milana Boškovića mnogo nervira kad mu neko dodirne kosu

Prema pisanju medija, Milan je suprugu napao rano jutros i to pred maloletnim detetom.

Najpre ju je navodno vređao, a onda mu je ona prošla rukom kroz kosu, jer ga navodno to nervira pošto je kosu presađivao.

On joj je na to uzvratio tako što ju je gađao cipelom u glavu, posle čega je nesrećna žena pokušala da pobegne u kupatilo. Međutim, Milan ju je tu navodno sustigao i gurnuo u kadu. Kad je pala, udario joj je i nekoliko šamara.

Kada su izašli iz kupatila, zlostavljanje se nastavilo u sobi kada je Bošković legao na ženu, kako je objasnio, da bi je smirio!?

Kako mediji navode, žena je imala samo jednu vidljivu masnicu na levoj ruci. Upućena je u zdravstvenu ustanovu zbog konstatacije eventualnih povreda.

- Milan Bošković je negirao da je Jelenu gađao cipelom, već da je ona njega počupala za kosu a zatim ju je on odgurnuo. Ona je sela na kadu i tada ga je grebala. On ima povredu na desnoj ruci, upućen je u zdravstvenu ustanovu zbog konstatacije povreda - navodi izvor iz policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading