OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MMA BORCA KOJI SE PREDAO POLICIJI! Završio DIF i bio REPREZENTATIVAC SRBIJE u streljaštvu! (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

16.09.2021

19:46

Novosađanin Daniel Janjoš (42), jedan od osumnjičenih za pucnjavu u Novom Sadu u kojoj je ubijen MMA borac Uroš Stefanović (27), a Goran Kovačević Goranac ranjen, posle preksinoćne predaje policiji, juče je priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Printskrin

U sačekuši u Novom Sadu ubijen je Uroš Stefanović

 

On je, kako saznaju Novosti, pred tužiocem izneo svoju odbranu, ali o onome šta je rekao, zasada, u ovoj fazi istražnog postupka se ne saopštava.

Osumnjičeni Janjoš je u sredu oko 21 sat, posle dvonedeljnog bekstva, zbog čega je za njim bila raspisana poternica, u prisustvu svog branioca došao u novosadsku policiju i predao se, posle čega je odmah sproveden u pritvor, koji mu je ranije određen zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, ili ponovio krivično delo.

printskrin

Daniel Janjoš se sam predao policiji

Osumnjičeni Janjoš, koji je diplomirao na Fakultetu za sport i fizičku kulturu, kako saznajemo, nekoliko godina se bavio streljaštvom i bio je juniorski reprezentativac u gađanju pištoljem.

Tužilaštvo je pokrenulo istragu protiv Janjoša i Dalibora Bogdanovića Boće, bivšeg policajca, zbog sumnje da su počinili teško ubistvo i zbog nedozvoljenog nošenja oružja. Bogdanović je i dalje u bekstvu i za njim je raspisana poternica.

 

Komentari (0)

Loading