OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MMA BORCA KOJI SE PREDAO POLICIJI! Završio DIF i bio REPREZENTATIVAC SRBIJE u streljaštvu! (FOTO)

Autor:

Hronika

16.09.2021

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađanin Daniel Janjoš (42), jedan od osumnjičenih za pucnjavu u Novom Sadu u kojoj je ubijen MMA borac Uroš Stefanović (27), a Goran Kovačević Goranac ranjen, posle preksinoćne predaje policiji, juče je priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Republika

Foto: Printskrin

U sačekuši u Novom Sadu ubijen je Uroš Stefanović

 

On je, kako saznaju Novosti, pred tužiocem izneo svoju odbranu, ali o onome šta je rekao, zasada, u ovoj fazi istražnog postupka se ne saopštava.

Osumnjičeni Janjoš je u sredu oko 21 sat, posle dvonedeljnog bekstva, zbog čega je za njim bila raspisana poternica, u prisustvu svog branioca došao u novosadsku policiju i predao se, posle čega je odmah sproveden u pritvor, koji mu je ranije određen zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, ili ponovio krivično delo.

Republika

Foto: printskrin

Daniel Janjoš se sam predao policiji

Osumnjičeni Janjoš, koji je diplomirao na Fakultetu za sport i fizičku kulturu, kako saznajemo, nekoliko godina se bavio streljaštvom i bio je juniorski reprezentativac u gađanju pištoljem.

Tužilaštvo je pokrenulo istragu protiv Janjoša i Dalibora Bogdanovića Boće, bivšeg policajca, zbog sumnje da su počinili teško ubistvo i zbog nedozvoljenog nošenja oružja. Bogdanović je i dalje u bekstvu i za njim je raspisana poternica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading