OTKRIVAMO, MILAN BOŠKOVIĆ BIO U URGENTNOM CENTRU PRE OBJAVLJIVANJA SKANDALA: Komentator progovorio o optužbama da je pretukao suprugu!

Autor: Republika

Hronika

16.09.2021

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski komentator Milan Bošković oglasio se nakon što je obelodanjena informacija da ga je policija privela zbog toga što je navodno pretukao suprugu.

Foto: printscreen

Milan Bošković negirao da je pretukao suprugu

- Šokiran sam! Šokiran. Sedim u kafiću i ne znam zašto se time bavite - rekao je Bošković nakon što ga je kontaktirao Blic kako bi dobio komentar na tvrdnje da je saslušan u policiji.

Kako navodi Blic, Bošković je dopunio svoju izjavu tvrdeći da je u pitanju lažna izjava.

- U pitanju je lažna prijava za nasilje koje se nikada nije desila niti će se desiti. Večeras dete vodim na utakmicu, a dete će ona da pokupi iz škole. Ta prijava je odmah odbačena. Ne postoji nikakav osnov, lažna je. Ja sam se inače razveo - rekao je Bošković.

Inače, kako saznaje Republika, Bošković je danas u toku prepodneva bio u Urgentnom centru iz nama još uvek nepoznatih razloga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading