NASTAVLJENO SUĐENJE MARJANOVIĆU: Izvršni direktor Telekoma UTVRDIO da li je Zoranov telefon bio ISKLJUČEN u vreme ubistva!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo Jelene Marjanović nastavljeno je danas u 10 sati svedočenjem izvršnog direktora Telekoma Đorđa Marovića.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Zoran Marjanović u sudu

On je sačinio izveštaj o telefonu Zorana Marjanovića, za koji je utvrdio da nije bio isključen u vreme ubistva.

On je odgovarao na pitanja sudije kojoj je rekao da je vađenje baterije neregularno isključivanje telefona, ali da to nije moguće kod mnogih telefona, kao i da se gubljenje i povraćaj signala ne registruju, već se uređaj ponaša isto kao i kada ga je imao.

Nakon pitanja sudije, usledila su i pitanja tužilastva o njegovoj stručnosti, a Marović je naveo da je ekspert za telekomunikacije i nabrojao je na kojim je sve pozicijama bio u Telekomu od 2003. godine, a za izveštaj o Zoranovom telefonu je rekao da ga je sačinio sa jednim kolegom.

Na kraju je veštak Dragomir Vasiljević ispitivao Marovića i postavio mu više od 20 pitanja, a on je znao oko četiri, pa je veštak naveo da više ne zeli da ga ispituje jer Marović ne zna većinu.

Zoranovi advokati su se sve vreme ubacivali i molili sudiju da skrene pažnju veštaku da postavlja konkretna pitanja.

Sledeća ročišta zakazana su za 1. i 4. novembar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading