PREDAO SE JEDAN OD OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO MMA BORCA IZ NOVOG SADA! Evo i ko je on! ISPRIČAO SVE DETALJE SAČEKUŠE!

Autor:

Hronika

15.09.2021

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijskoj upravi u Novom Sadu večeras se predao osumnjičeni za pokušaj ubistva Gorana Kovačevića Goranca i likvidaciju njegovog telohranitelja, MMA borca Uroša Stojanovića.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Ubijeni MMA Uroš Stefanović

Kako saznaje Blic, reč je o Danijelu Janošu. On je, kako se sumnja, vozio automobil iz kog je pucano na Goranca i Stefanovića. Osumnjičeni, za kojim je policija tragala poslednjih nedelju dana, sam se predao.

On je otkrio sve o ubistvu Stojanovića, opisao kako je likvidiran.

Do detalja je opisao i kako je planirana sačekuša, a rekao je i sa kim je bio tokom izvršenja zločina.

Podsetimo, napadači su Goranca i njegovog telohranitelja Stefanovića presreli kolima na Detelinari u Novom Sadu. Njih dvojica su pokušali da im pobegnu, međutim, napadači su im napravili sačekušu i na njih otvorili vatru.

Mladi MMA borac bacio se pred Goranca da ga zaštiti i primio je nekoliko hitaca u telo. Od zadobijenih povreda je preminuo na licu mesta, dok je Goranac u napadu ranjen. Napadači su ubrzo pobegli s lica mesta, međutim policija je brzim operativnim radom našla DNK tragove tri muškarca i oni su osumnjičeni za ovaj krvavi napad.

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, nalogodavac ovog napada je, kako se sumnja, bivši policajac Dalibor Bogadnović Boća inače nekada Gorančev blizak prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading