GLAVNI UBICA "ZEMUNSKOG KLANA" OPET PRAVIO HAOS PO ZABELI! Kalinić odbio da obuče zatvorsko odelo da se ne bi osuo! ŽESTOKO KAŽNJEN!

Autor:

Hronika

15.09.2021

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sretko Kalinič (47), glavni ubica ozloglašenog zumunskog klana koji služi zatvorsku kaznu u "Zabeli" kod Požarevca dobio je tromesečnu zabranu primanja paketa.

Republika

Foto: facebook.com/Zemunski klan

Sretku Kaliniću se zatvorska uniforma nikako ne dopada

 

Kalić je kažnjen ovom merom pošto je odbio da običe zatvorsku uniformu, kada su ga poveli na jedno od suđenja koje se vodi protiv drugog pripadnika istog klana Miloša Simovića.

Naime, Simović je osuđen za pokušaj ubistva Kalinića u Zagrebu 2010. godine.

Kalinić je pred polazak za Beograd na jedno od ovih suđenje odbio da obuče zatvorsku uniformu koju su mu doneli. Oblačili su ga, kako je rekao tokom pretresa, "na silu kao dete", a doneli su mu "tuđu uniformu" od koje će se ponovo "sav osuti". To njegovo odbijanje bilo je okvalifikovano kao "odbijanje izvršenja zakonitog naloga ovlašćenog lica usled čega je nastupila ili mogla nastupiti teža štetna posledica", piše Objektiv.

Protiv Kalinića se vodi još jedan disciplinski postupak.  On je pokušao da pobegne iz zatvora 6. septembra 2020. godine u 12.33 sati, kad se vraćao sa porodične posete ka Sedmom paviljonu gde boravi, tako što se otrgao čuvaru koji ga je držao za nadlakticu i krenuo da trči ka kapiji paviljona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading