TUČA MIGRANATA U KASARNI: U pratnji policije primorani da napuste Obrenovac!

Autor: blic.rs

Hronika

10.12.2017

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava mala drama odvijala se u subotu uveče u kasarni u Obrenovcu, pošto su se migranti koji su tamo smešteni prvo međusobno potukli, a zatim su napali policiju. Oni su u nedelju ujutru, u pratnji policije, napustili Obrenovac.

RepublikaFoto: twitter.com/Cuckovicm
Autobusi sa migrantima napuštaju Obrenovac

Desetak vozila policije i žandarmerije, ali i nekoliko ekipa Hitne pomoći "opkolili" su sinoć oko 21 čas kasarnu koja je ranije pretvorena u prihvatni centar migrantima sa Bliskog istoka.

Kako saznaje "Blic", u kasarni je najpre izbila masovna tuča dve grupe migranata, a kada je policija došla da interveniše, oni su napali i policajce.

Prema poslednjim informacijama, migranti su u nedelju ujutru, posle burne noći, autobusima napustili Obrenovac u pratnji policije.

- Akcija završena, vinovnici sukoba u pratnji policije trajno napustili Obrenovac - napisao je na svom Tviter profilu Miroslav Čučković, prvi čovek opštine Obrenovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading