DOLIJAO RAZBOJNIK IZ BEOGRADA: Operisao po Voždovcu i Zvezdari, staricama kidao zlatne lančiće sa vrata

Autor: Republika

Hronika

11.09.2021

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzom i efikasnom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su neposredno nakon izvršenog krivičnog dela I.N. (56) koji je na ulici od oštećene žene istrgao zlatni lančić sa vrata, a zatim se udaljio.

Republika

Foto: pixabay.com/MUP

Policija uhapisal osumnjičenog, ilustracija

Osumnjičen je i da je na sličan način na teritoriji opština Zvezdara i Voždovac počinio još četiri krivična dela teške krađe.

Sumnja se da je I.N. pratio oštećenu ženu u Ulici Ulofa Palmea u Mirijevu nakon čega joj je prišao sa leđa i otrgnuo zlatan lančić, a zatim se udaljio. Ubrzo ga je policija pronašla i uhapsila. Кod njega je pronađen lančić koji je vraćen oštećenoj.

I.N. se sumnjiči da je u proteklom periodu izvršio još četiri krivična dela na sličan način tako što je prilazio uglavnom starijim ženama i sa vrata im kidao zlatne lančiće. Dve žene su tom prilikom zadobile i teške telesne povrede.

Zbog sumnje da je počinio krivična dela teške krađe osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading