OSUMNJIČENI ZA ALEKSINO UBISTVO NA SLOBODI! Ognjenu Petkoviću Apelacioni sud ukinuo pritvor!

Autor:

Hronika

10.09.2021

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Petković (19) Iz Aleksinca, osumnjičen da je na rođendanskoj proslavi u restoranu "Oaza" 16. maja ubio Aleksu Stojmenovića (26) biće pušten na slobodu.

Republika

Foto: printskrin/instagram, Youtube

Aleksa Stojmenović je preminuo od posledica udarca u glavu

 

Petković je više od 3 meseca provedeo u pritvoru, ali Apelacioni sud u Nišu odbio je zahtev Višeg tužilaštva da se Ognjenu produži pritvor, pa će on najkasnije do 13. septembra, kada mu ističe pritvor, biti pušten.

Podsečamo, mladi Aleksinčanin preminuo je u niškoj bolnici od posledica povreda koje je zadobio na rođendanskom slavlju sestre svoga druga, kada je udaren, najverovatnije pivskom flašom u glavu.

Povod tragičnog sukoba bilo je gurkanje mlađih i starijih gostiju koje je kulminiralo fizičkim obračunom tokom kojeg je Aleksa zadobio jedan udarac koji je doveo do pucanja krvnog suda što je dovelo do smrti.

Zbog sumnje da je Aleksi zadao kobni udarac, ubrzo je uhapšen Petković (18), a u pritvoru su tada završili i M.S. (26) I Z. T. (18) kao i dvojica maloletnika, ali zbog sumnje da su učestvovali u tuči.

Naknadno je utvrđeno da Petković nije zadao Aleksi smrtonosni udarac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading