MIKU ALEKSIĆA KOD KUĆE DOČEKALA ODUŠEVLJENA SUPRUGA! Kaže da joj je muž dosta smršao, ali da je i te kako LUCIDAN!

Autor: Republika

Hronika

10.09.2021

20:45

Srećna sam, mnogo radosna i nekako sad spokojnija. I Mika je sigurno sad spokojan, jer kuća je kuća, ne može se porediti sa pritvorskom ćelijom, rekla je Biljana Mašić pošto je dočekala supruga iz pritvara.

FOTO:pozoristancepuz.com

Biljana Mašić kaže da je srećna što joj je muž došao kući

Biljana Mašić, supruga učitelja glume Mike Aleksića, koji je osumnjičen za silovanja više svojih učenica, u ekskluzivnoj izjavi za Novosti rekla je da je njen suprug dosta smršao u pritvoru iz koga je danas pušten, ali da je "živ".

- Viđala sam ga u pritvoru, ali drugačije je kad ga vidite sa maskom i kroz staklo, a drugačije uživo. Mnogo je smršao, ali je živ, lucidan, razgovorljiv - rekla je Biljana, navodeći da im je ispred zgrade bilo "opsadno stanje" pa se zbog toga čudno osećala.

- On je jedva uspeo da izađe iz kola i uđe u zgradu. U kući smo ga dočekale njegova bratanica i ja. Nisam znala kada će doći i koliko traje sva ta procedura, pa sam ga od po podne čekale. Sad se ljudi javljaju, zovu, troje je došlo da ga vidi. Kad je ušao na vrata odmah mu je dotrčao i naš pas - rekla je Biljana.

Podsetimo, Aleksić je danas pušten iz pritvora Centralnog zatvora gde je bio od januara ove godine i odlukom Apelacionog suda prebačen u kućni pritvor.

Komentari (1)

Loading
Dragana

12.09.2021 15:06

Devojka dosla u zizu interesovanja preko spletke! Oci ima kao zmija! Pa sta radi u bazenu?