RADU IZ BEČA STIGLA KLETVA MARJANOVIĆA: Zoran se oglasio nakon IZNENADNE SMRTI ljubavnice

Autor:

Hronika

08.09.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Te zle kobi koja prati ovaj slučaj ja se ne plašim, neka se plaše akteri sudskog procesa, tužilac i sudija, kaže forenzičar Nenad Šipka.

Republika

Foto: facebook.com/Rada Mala Matic

Rada Matić

Crni niz smrti u krugu porodice Marjanović se nastavlja. Iznenada je umrla i Rada Matić (41) iz Beča, koja je nakon smrti pevačice Jelene Marjanović tvrdila da ju je ubila sekta kojoj ova familija pripada.

Nesrećna žena koja se deklarisala i kao Zoranova bliska prijateljica preminula je 3. septembra od moždanog udara iako nije bolovala ni od čega ozbiljnog, ali ta tragedija ponovo otvara nekadašnju tvrdnju rođaka pokojne pevačice koji su govorili da je bačena kletva na sve njene bliske ljude i na one koji su pokušavali da doprinesu razrešenju ovog slučaja, koji je misterija već pet godina, otkad je nepoznati napadač 2. aprila 2016. Marjanovićevoj presudio na nasipu u Borči.

Rada je u javnost dospela nakon Jeleninog ubistva zbog navoda da je imala ljubavne prepiske s pevačicinim suprugom Zoranom mesec dana nakon te tragedije, kao i zbog brutalnih tvrdnji da je Jelenu ubila sekta kojoj pripadaju Marjanovići.

- Baba-veštica je glavna i treba joj zapaliti onaj đavolji oltar. Priziva, veštica, duhove. Nje će se plašiti ceo CZ, kao što je se plaši estrada, ali i cela Borča. Zar je trebalo sve ovo da se desi... Mislim da je Jelena žrtva sekte. Čini mi se da je priložena kao žrtva. Verujem da je Zoran pripadnik sekte jer je neprestano pričao o Hristovim vitezovima i da on ima ključ spasenja - govorila je Matićeva za medije.

Nakon ubistva Jelene Marjanović, za koje se još uvek sudi njenom suprugu Zoranu, rođaci pevačice tvrdili su da je na njih, kao i na sve ljude bliske slučaju, bačeno prokletstvo.

- Kad sam čula za tu kletvu, nisam verovala niti sam obraćala pažnju, a onda su počeli da odlaze jedan za drugim. Ovo je strašno! Cela porodica Jelene Marjanović nestala je. Najpre joj je umro otac Dušan, pa stric. Ubrzo je preminula njena baka Pelagija, potom je Jelena ubijena, da bi od raka, ali i tuge za najmilijima preminula i majka Zorica. Na ovu porodicu bačeno je prokletstvo i ono još traje - ovako je tada za portal Telegraf.rs pričala bliska rođaka ubijene pevačice.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

Zoran: Radi neka Gospod oprosti grehe

Zoran Marjanović nije se obazirao na nekadašnje optužbe pokojne Rade, a za naš list se od nje oprostio u prepoznatljivom hrišćanskom stilu.

- Velika je smrtnost, umiru i mladi i stari. Sve nas to čeka, nekog pre, nekoga posle. Od naših tragova na ovom svetu zavisi da li će biti mesta duši našoj na onom u carstvu nebeskom kada za to dođe vreme. Pokojnoj gospođi Matić želim mir i spokoj duši, da Gospod oprosti grehe i primi je u carstvo nebesko - rekao je Zoran za Srpski telegraf.

Duhove je sada ustalasao i direktor i forenzičar Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada Nenad Šipka, koji se svojevremeno bavio misterioznom smrću Jelene Marjanović.

- Postoji mogućnost da je reč o kletvi, ali ja je se ne bojim pošto nisam na prvoj liniji fronta onih koji su se borili za istinu o tom zločinu. Prvi treba da je se plaše sudija koja vodi taj postupak, kao i tužiteljka, a mi ostali nismo toliko učestvovali - naglasio je Šipka za Srpski telegraf.

Svojevremeno je Zoranov otac Vladimir Marjanović naglasio za naš list da su takve optužbe razorile mir u njihovoj porodici i njegovu suprugu Zoricu prikovale za krevet.

- Zoranova majka je nakon anonimnog pisma iz inostranstva, koji je dostavljen sudu, dobila moždani udar. Godinama se šire razne izmišljotine o sektama i klevete na račun naše porodice koje su razorile i ono malo mira koji smo održavali - rekao je on tada za Srpski telegraf.

Radin otac Ljubiša Matić izjavio je da je njegova ćerka preminula od moždanog udara.

- Te večeri u njenom stanu u Beču požalila se bratu da joj nije dobro, a kasnije, kada je on otišao da spava, ona je došla kod njega i rekla: "Molim te ustani, pašću" i onda je pala preko njegovih nogu na krevet. Sin kaže da, kada ju je pipnuo, bila je hladna kao led. Pozvali su Hitnu, nije imala pulsa, momentalno je umrla. Dve ekipe Hitne su pokušale reanimaciju i u bolnici su je stavili na najjače aparate, ali jedan lekar je rekao da bi umrla i da joj se to dogodilo u bolnici jer je udar bio toliko jak - rekao je ožalošćeni čovek za medije.

Republika

Foto: Public

 

Seksi poruke nakon Jelenine smrti

Rada Matić u brojnim izjavama za srpske medije tvrdila je da je sa suprugom ubijene pevačice razmenjivala seksualne poruke i to ubrzo nakon njene smrti, a te prepiske pokazala je i medijima.

- Što se tiče seksa, zadovoljna sam. Obično bude kako ja volim, a ti već znaš kako ja volim - napisala je Rada Zoranu, a on joj je odgovorio: " Ne znam, reći ćeš mi kada dođeš".

Marjanović je na sudu priznao da se jesu dopisivali, ali da za cilj nije imao seksualne odnose, već da je to bilo "ubijanje vremena u toj bezizlaznoj situaciji i način da ublaži bol posle Jeleninog ubistva".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading