ISPOVEST DEVOJČICE SA ČUKARICE KOJU JE KOMŠIJA POKUŠAO DA SILUJE: Stegao me s leđa i rekao da mu nikada neću pobeći!

Autor: Republika

Hronika

08.09.2021

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N. K. (49) sa beogradske opštine Čukarica uhapšen je nakon što je pokušao da siluje devojčicu (15) iz komšiluka, a zatim joj je i zapalio kuću Molotovljevim koktelom. Maloletnica je sada do detalja ispričala šta se desilo tog kobnog dana.

Foto: Profimedia

Devojčica iznela sve detalje napada

- Komšija me je napao s leđa, jako me uhvatio za rame i počeo da govori kako je on čovek mog života, da mu nikad neću pobeći i da bi me grlio i ljubio. Uspela sam da snimim deo toga što je pričao, a posle sam se požalila mami - kaže ona.

Ovo za medije kaže devojčica (15) koju je komšija N. K. (49) napao na Čukarici. Devojčica je uz odobrenje majke i u njenom prisustvu ispričala kako je napadnuta u nedelju uveče od strane čoveka koga poznaje godinama jer su njeni roditelji kupili kuću od njega.

Robijao i ranije

Prema nezvaničnim saznanjima, N. K. je dobro poznat policiji i ima "debeo" dosije.

U zatvoru je proveo ukupno oko 15 godina zbog različitih krivičnih dela, između ostalog, i zbog silovanja.

Nakon što ga je prijavila policiji, podsetimo, N. K. je pokušao da zapali kuću devojčicine porodice, prenosi Kurir.

- Otišla sam do prodavnice, a on je pijan stajao sa flašom. Kad sam prošla, uhvatio me je s leđa, stegao za rame i počeo da mi priča razne stvari. Između ostalog mi je pominjao i kako bi mi svašta radio, ali se ne bi iživljavao jer je on čovek mog života. Upalila sam telefon u džepu i uspela da snimim kad je rekao da je "imao potrebu" da mi to ispriča, a da ja "razmislim o predlogu" - kaže maloletnica.

Foto: MUP Srbije

N.K uhapšen, ilustracija

Dete loše spava

- Noću loše spava, stalno je kod rođaka. Mislili smo da će biti bolje ako ide u školu i tamo u društvu vršnjaka zaboravi na ovaj događaj, ali očigledno je da ćemo morati da potražimo stručnu pomoć što pre - kaže mama napadnute.

Naglasila je da se jako uplašila.

- Morala sam da ispričam mami šta se desilo jer me je jako stegao i uplašila sam se. On je mene i ranije gledao na neki bolestan način. Plašila sam ga se i izbegavala ga. Imala sam utisak da me gleda od glave do pete kada prođem - priča devojčica.

Juče se vratila u školu, ali je bila na svega dva časa.

- Boli me glava i stomak, osećam se loše, pod stresom sam i osećam nervozu. Plašim se da spavam kod kuće pa idem kod rođaka - dodala je devojčica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading