POKUŠAO DA SILUJE DEVOJČICU (15) IZ KOMŠILUKA, PA JOJ ZAPALIO KUĆU: Jezivi detalji napada na tinejdžerku u Beogradu

Autor:

Hronika

06.09.2021

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N. K. (49) sa beogradske opštine Čukarica uhapšen je preksinoć nakon što je pokušao da siluje devojčicu (15) iz komšiluka, a zatim joj je i zapalio kuću Molotovljevim koktelom!

Republika

Foto: Profimedia

Zlostavljana tinejdžerka/Ilustracija

 

U trenutku hapšenja monstrum je bio mortus pijan, pa je najpre odveden na 12-časovno trežnjenje, posle čega je priveden na saslušanje, prenosi Informer.

Izvor iz istrage kaže da se stravičan napad na devojčicu i njenu porodicu desio u naselju Čukarička padina.

- Osumnjičeni N. K. dobro poznaje devojčicu i njene roditelje, ali ga to nije sprečavalo da bude agresivan prema njoj. On je skoro svakog dana sedeo ispred prodavnice u tom naselju, gde je pio sa lokalnim pijancima. Devojčica iz njegovog komšiluka tuda je često prolazila, a N. K. joj je uvek vulgarno dobacivao i nudio joj seks. Navodno, samo u poslednjih sedam dana napasnik je najmanje pet puta presretao devojčicu ispred prodavnice. Ona ga je uvek ignorisala i samo bi ubrzala korak kad bi prošla pored njega - objašnjava izvor.

Prema njegovim rečima, nasilnika je to ignorisanje verovatno razbesnelo, pa je poslednjih dana bio sve vulgarniji i agresivniji.

- Govorio joj je: "Mala, kad ćeš da mi daš...? Znaš da će se to desiti kad-tad." U nedelju je devojčica, kao i ranije, samo ubrzala dok je prolazila pored njega, pa je napasnik potrčao za njom i zagrlio ju je. Počeo je da je dira po telu, govorio joj vulgarne reči, a pošto je devojčica negodovala i molila ga da je ostavi na miru, manijak je počeo da joj preti da će je silovati. Prestravljena tinejdžerka se tada otrgla od napasnika i otrčala pravo kući. Sve je ispričala majci, pa su njih dve odmah otišle u policijsku stanicu i prijavile N. K. za seksualno uznemiravanje - rekao je naš izvor.

Robijao, između ostalog, i za silovanje

Prema nezvaničnim saznanjima, N. K. je dobro poznat policiji i ima "debeo" dosije. U zatvoru je proveo ukupno oko 15 godina zbog različitih krivičnih dela, između ostalog, i zbog silovanja.

Patrola je odmah krenula u potragu za nasilnikom, ali u početku nisu mogli da ga nađu.

- U međuvremenu, N. K. je saznao da su ga devojčica i njena majka prijavile i da ga policija traži, što ga je razbesnelo. Željan osvete, natočio je benzin u flašu i otišao ispred porodične kuće zlostavljane devojčice u Radničkoj ulici. Tamo je zapalio fitilj na flaši i bacio je na kuću, a plamen se brzo rasplamsao i zahvatio objekat. Napadač je zatim pobegao - rekao je sagovornik.

Zapalio im kuću

Šokirane majka i ćerka su, kaže naš izvor, brzo pozvale vatrogasce, ali su, srećom, do njihovog dolaska uspele da ugase požar. O svemu je obaveštena policija, koja je pojačala potragu za nasilnikom.

- Policajci sa Čukarice ubrzo su zatim saznali da se N. K. krije u jednoj baraci u toj opštini. Odmah su otišli tamo i zatekli N. K. mortus pijanog. On je najpre odveden na 12-časovno trežnjenje, a zatim su protiv njega podnete odgovarajuće krivične prijave - ispričao je sagovornik.

O daljem toku postupka odlučiće tužilac, a u međuvremenu biće uzete izjave od devojčice, njene majke i eventualnih svedoka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading