MISLIO DA GAĐA DIVLJU SVINJU PA POGODIO ČOVEKA! Hapšenje u Dimitrovgradu zbog ubistva u lovu! POKUŠALI DA ZATAŠKAJU NESREĆU!

Autor:

Hronika

06.09.2021

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Dimitrovgradu je uhapsila S.S. iz ovog grada jer je 30. avgusta u ataru sela Boljev Dol smrtno ranio Z.J. dok su zajedno lovili u šumi.

Republika

Foto: pixabay.com

S.S. i P.C. su pokušali da prikriju ubistvo, Ilustracija

S.S. je ispalio hitac misliće da puca u divlju svinju, ali je metak pogodio Z.J. i smrtno ga ranio. 

- Po priznanju S.S., on je iz lovačke puške ispalio jedan hitac u pravcu odakle je čuo neke zvuke smatrajući da se radi o divljoj svinji. Pri tom je pogodio Z.J. koji je bio na oko 50 m od njega, a koga u mraku nije video - piše u saopštenju MUP-a.

Kada je video šta je uradio, on je uz pomoć trećeg lovca, P.C. pokušao da ceo događaj predstavi kao "zadesno ranjavanje".

 - S.S. je u lov krenuo sa puškom P.C. Kada su uvideli šta se dogodilo, oni su se uplašili, pa su u strahu doneli odluku da iz puške nastadalog ispale jedan hitac kako bi sve izgledalo kao da se sam ranio - piše u saopštenju MUP-a i navodi se i da P.C. određen pritvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading