JAK PRASAK U NIŠU! Vozač zaspao za volanom i razneo banderu

Autor: Republika

Hronika

05.09.2021

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć oko 23 časa na Bulevaru Nikole Tesle u Nišu došlo je do saobraćajne nesreće kada je vozač automobila marke sitroen sleteo na pešačko ostrvo i oborio banderu, ali je pritom i razneo spomen ploču gde je nedavno poginuo motociklista.

Foto: Aleksandar Nalbantjan

Policija na licu mesta, ilustracija

Mesto gde se sinoć zbio udes oko 23 sata na Bulevaru Nikole Tesle u Nišu, meštani ovog dela grada već nazivaju "crnom tačkom".

Prema nezvaničnim saznanjima vozač crno teget karavana marke "Sitroen" sinoć je zaspao za volanom i sva je sreća da je ostao samo lakše povređen.

- On je išao iz pravca Bulevara "Košare" i sleteo je na pešačko ostrvo i oborio banderu, ali je pritom i razneo spomen ploču gde je nedavno poginuo motociklista. Čuo se jak prasak. Stvarno smo mnogo toga uradili za bulevar Nikole Tesle, osvetlili ga jer su se automobili peli na kružni tok jedno vreme, svake druge treće noći. Čovek je sada oborio banderu i neko vreme je kolovoz bio zaustavljen dok vatrogasci nisu uklonili ovaj svetlosni stub - kaže Ivan Krstić, odbornik Skupštine grada, nadležan za bezbednost u ovom delu Niša.

Foto: DVD ZDENCI BRDOVEČKI

Intervenisali vatrogasci, ilustracija

On kaže da je često u kontaktu sa Parking servisom i policijom kako bi se nesreće svele na najmanju moguću meru, prenosi Blic.

Meštani koji su se okupili na licu mesta sinoć svedoče da je u tom delu svaka bandera menjana jer je bila na meti automobila koji, iako je prav put, iz nekog razloga skrenu.

- Ne bi da fantaziramo nešto, da tu podzemne vode kontrolu saobraćaja, ali nema dana da se tu nešto ne dogodi. Pre godinu dana dečko se popeo na kružni tok, udario žardinjeru i pritom mu je drug poginuo. Stvarno je ceo ovaj potez bulevara Nikola Tesla da se pozabavi njime još neko sem policije - kažu oni.

Ovaj bulevar je skraćen sa još jednim kružnim tokom i umesto da to smanji broj udesa, on se povećao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading