VULIN POTVRDIO SAZNANJA REPUBLIKE: Rasvetljeno ubistvo u Novom Sadu, uhapšeno 13 osoba!

Autor: Republika

Hronika

05.09.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar policije Aleksandar Vulin potvrdio je pisanje Republike da je ubistvo u Novom Sadu rasvetljeno za 48 sati.

Republika

Foto: MUP Srbije

 

Kako je Republika ekskluzivno objavila, ubistvo Uroša Stefanovića (27) i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca (47) rasvetljeno je vrlo brzo.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, brzom i efikasnom akcijom za manje od 48 sati rasvetlili su teško ubistvo koje se u noći između četvrtka i petak dogodilo u Novom Sadu. 

U opsežnoj akciji sprovedenoj na teritoriji Novog Sada, u saradnji sa javnim tužilaštvom, policija je uhapsila 13 osoba i zaplenila narkotike, oružje, municiju, osam vozila i 50 hiljada evra. Rano jutros operativcima se pridružio ministar policije Aleksandar Vulin.

Ministar unutrašnjih poslova je istakao da je ovo krivično delo uznemirilo građane, ali da sa ponosom može da istakne da ga je policija rasvetlila za manje od 48 sati. 

- Teško ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca s pravom je uznemirilo ne samo novosadsku već i celokupnu srpsku javnost. Ali sa ponosom mogu da kažem, zahvaljujući upornom, marljivom, predanom radu pripadnika Policijske uprave Novi Sad, Uprave kriminalističke policije, Sluzzbe za borbu protiv organizovanog kriminala, SAJ-a, Žandarmerije i naravno posebno tužilaštva, možemo da kažemo da smo rasvetlili ovo ubistvo za manje od 48 sati - rekao je ministar Vulin. 

Ministar je rekao da se nada da će se svi oni koji su sumnjali u policiju, Ministarstvo, tužilaštvo, koji su sumnjali u državu, danas bar malo postideti. 

- Svim građanima Novog Sada i Srbije čestitam ovakvu policiju i ovakvo tužilaštvo. Mi smo bezbedna zemlja - poručio je ministar Vulin.

Pored toga, u okviru ove akcije policije uhapšen je i Slobodan Milutinović Snajper, kao i njegova supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading