SRPSKI MMA BORAC UROŠ STEFANOVIĆ UBIJEN PRED DECOM!

Autor:

Hronika

04.09.2021

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski MMA borac Uroš Stefanović, koji je u četvrtak uveče ubijen u sačekuši u Novom Sadu, nastradao je pred decom.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Uroš Stefanović je ubijen u mirnom kvartu

Sačekuša se dogodila u novosadskom naselju Detelinara, a sumnja se da je meta napada bio Goran Kovačević Goranac, kome je Stefanović bio bodigard.

Podsećamo, Goranac je prošao sa lakšim povredama i nalazi se na kućnom lečenju.

Komšija koji živi preko puta ulaza gde se desio okršaj kaže da je scena izgledala filmski, pomalo nadrealno, kao i reakcija pojedinih ljudi.

- Video sam kako jedan automobil juri iz ulaza. Buka rafala je bila snažna, ali dobar deo prolaznika u ulici uopšte se nije uplašio. Pojedini se jesu sklonili, ali bilo je i onih koji su nastavili mirno da piju kafu u bašti obližnjeg kafića, kao da se ništa nije desilo. To me dodatno iznenadilo. Zar smo toliko oguglali na pucnjavu po ulicama - priča čovek za Blic.

Najgore je prema njegovim rečima to što je u tom trenutku u ulici bilo i dece!

- Ovaj novosadski kvart poznat je kao jedan od omiljenijih za mlade bračne parove i porodice. Tragedija je da se mafijaški okršaji dešavaju pred očima najmlađih - kaže očevidac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading