POLICAJAC JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU U NOVOM PAZARU: Žena došla u kuću kod ćerke pa nakon svađe sa prijateljima napala službeno lice

Autor: Republika

Hronika

03.09.2021

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopazarska policija uhapsila je H. Ž. iz ovog grada, jer je ušla u ćerkinu kuću i tokom svađe sa prijateljima napala službeno lice.

Republika

Foto: Republika.rs

Policija uhapsila ženu iz Novog Pazara, ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova PU Novi Pazar, lišili su juče slobode žensku osobu (H.Ž.) iz tog grada.

Kako nezvanično saznajemo, ona je juče, u popodnevnim časovima, došla u dvorište porodične kuće gde joj je udata ćerka i napala ukućane iz za sada nepoznatih razloga.

Tom prilikom je fizički i verbalno nasrtala na porodicu, koja je o tome obavestila policiju. Nakon dolaska interventne jedinice policije, H.Ž. je policijskom službeniku zadala udarac šakom u predelu glave, nakon čega je lišena slobode.

Osumnjičena H.Ž. je dovedena u pritvor, gde joj je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedena nadležnom tužilaštvu. Njoj se na teret stavljaju krivična dela ugrožavanje sigurnosti i napad na službeno lice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading