PREKREČEN GRAFIT KOJIM JE BELIVUKOV GANG NAJAVIO UBISTVO ZDRAVKA RADOJEVIĆA! Evo šta sad na njemu piše (FOTO)

Autor:

Hronika

03.09.2021

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grafit u beogradskom naselju Kotež, kojim je kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, navodno najavila ubistvo Zdravka Radojevića je prekrečen i na njemu se pojavio novi.

Republika

Foto: Privatna arhiva/printscreen

Zdravko Radojević nikako nije mogao da prežali ubistvo brata

Neposredno pred otmicu i ubistvo Zdravka Radojevića prekrečen je mural posvećen njegovom pokojnom bratu, navijaču Crvene zvezde, i postavljen je novi na kom je pisalo:

- Zdravko, pi*ko je*emo ti sve.

Umesto ove “poruke”, nakon nekog vremena, osvanula je nova, a na kojoj je ispisano:

- Svak’ je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka - a odskora je na zidu istog objekta ispisana i još jedna crvenom bojom:

Republika

Foto: printskrin

Grafit u beogradskom Kotežu

 

- Nisu nas slomile sve teške godine, još nas sada ima više zbog tebe.

Foto: printskrin

"Delije" su pokazale da ponovo vladaju Kotežom

 

Inače, Kotež je važio za deo grada u kom su dominantni navijači Crvene zvezde, a Zdravko je važio za jednog od viđenijih “delija” u tom kraju. Takođe, Radojević je prvobitno bio u dobrim odnosima sa Miljkovićem, ali je među njima puklo kada su “Principi”, navijačka grupa koju je formirao Velja Nevolja, počeli da zalaze na Radojevićevu teritoriju.

Podsetimo, Zdravko Radojević  je nestao 10. novembra 2020. godine, a dok njegova supruga nije prijavila nestanak policiji, na vezi je bila sa Radojevićevim bliskim prijateljem koji mu je i "smetio" i odveo u klanicu Velje Nevolje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading