APARTMAN "BOMBA" PRAVI KUPLERAJ I KOKAINSKI RAJ! Poznat po starletama i košarkašima! SODOMA I GOMORA NA NOVOM BEOGRADU!

Autor:

Hronika

03.09.2021

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po naredbi Višeg suda, efikasnom akcijom izvršili su u sredu ujutro pretres jednog apartmana na Novom Beogradu i identifikovali i priveli više osoba kod kojih je pronađena određena količina narkotika.

Republika

Foto: MUP Srbije

Hapšenje u apartmanu "Bomba"

Policija je u apartmanu zatekla čak 29 osoba, a kako Blic saznaje ovo nije bio prvi put da se u njemu prave sumnjive žurke. 

- Bilo je tu svega i svačega. Dolazile su mnoge starlete, ali ne moramo da otkrivamo koje. Svi ih znaju sa televizije. Taj stan najviše vole za takve zabave, jer unutra imate nekoliko kreveta sa baldahinima, džakuzije, bazen na krovu, svetla... Jasno vam je kako to izgleda - priča sagovornik Blica koji je upućen u slučaj hapšenja grupe od 29 osoba u apartmanu "Bomba" u kojem je nađena droga.

Pomenuti štek stan nalazi se na trećem spratu, a ukupno ima tri sprata sa stanovima.

- Imate na prvom spratu, potom drugi sprat, to je za normalan svet, a na trećem je "kupleraj". Tu je upravo i taj apartman gde su pohapšeni. Recimo, na drugom spratu su odsedali i košarkaši Partizana - otkriva on.

Navodi da je policija te noći u zgradu došla na dojavu.

- Njima je dojavljeno da je ta narko-grupa u zgradi. Opkolili su stan sa svih strana i upali. Taman kada su se opustili... - priča on.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po naredbi Višeg suda, efikasnom akcijom izvršili su pretres ovog aprtmana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bOg i bRaTiNa

03.09.2021 17:07

Neka dođu u "lux apartmane" ulica Grge Jankesa u Mirijevu. To je tek za priču !