"UBIO SAM NIKOLIJU OD BATINA"! Krvnik iz Zablaća upao majci sav krvav u kući pa i nju počeo da bije!

Autor:

Hronika

01.09.2021

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Zablaću se i danas prepričavaju detalji stravičnog premlaćivanja Nikolije V., majke četvoro dece, koju je muž Goran u nedelju uveče pretukao motkom, otkinuo joj uvo, a potom je golu bacio pored kontejnera.

Republika

Foto: Printskrin

Majka siledžije iz Zablaća kaže da je i ona dobila batine od sina

Žena se još bori za život u KBC Kragujevac, siledžija je u zatvoru, a njegova majka Stoja čuva unučiće, moli se za snajkin život i oporavlja od šoka i batina koje je i ona dobila od sina.

Kaže da je od sina lično saznala šta se te noći dogodilo kada je sav krvav ušao u kuću:

- "Ubio sam Nikoliju od batina, ne znam da li je živa", to mi je rekao. Ja sam se pogubila u momentu... On je upao u kuću, mene je udario nekoliko puta. Nekako sam izbegla, zvala sam Hitnu pomoć da se nađe Nikoliji. Videla sam da je ozbiljno - govori Stoja, majka nasilnika za "Vesti".

U ponedeljak rano ujutru komšije su u centru Zablaća kod Čačka ugledale pored kontejnera golu Nikoliju V. (28).

Republika

Foto: Printskrin

Nesrećnoj Nikoliji V. lekari se još bore za život

 

Prizor koji su komšije zatekle bio je stravičan, što potvrđuju i sagovornici TV Vesti. 

- Krvava je bila sva. Nismo prilazili. Policija je došla čim su javili. Jedva su je stavili, kažu: "Kao da malo daje znakove života". Bože sačuvaj - kaže komšinica Jana.

- Čuo sam ja zvuk neki kada sam bio u kupatilu, mislio sam da zavija pas komšije. Kada sam izašao da ispustim ovce, vidim ona leži, malo se podiže... Ne daj Bože nikome - dodaje komšija Petar.

Kako su ranije mediji prenosili, ova porodica je poznata policiji. Više puta je nesrećna žena prijavljivala porodično nasilje, odnosno da je trpela maltretiranje i fizičko zlostavljanje od strane supruga, ali uprkos tome što je on imao zabranu prilaska, živeli su zajedno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading