POLICAJCI SAMO ŠTO SE NISU ISPOVRAĆALI! Žena iz Zablaća nađena polomljena, izujedana, gola i izobličena! KRVNIK IMAO ZABRANU PRILASKA, A ŽIVEO SA NJOM!

Autor:

Hronika

31.08.2021

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci koji su izašli na teren u Zablaću, kada je Goran V. zverski pretukao svoju suprugu Nikoliju, samo što se nisu ispovraćali.

Foto: Printskrin

Policajci su nesrećnu Nikoliju V. zatekli svu krvavu i polomljenu

Ženu su našli pored kontejnera potpuno izubijanu od eksera na motki, izujedanu po celom telu.

- I ako sam se za ove godine rada u policiji nagledao svega, ovakav slučaj nisam imao. Žena je bila potpuno izubijana od eksera na motki, bila je sva izujedana po celom telu. Krvava, bez uha, polomljenih rebara i kostiju. Potpuno izobličena... Tako prebijenu našli smo je bačenu na asfalt u Zablaću - kaže izvor Kurira iz policije.

Goran V. (30) iza sebe ima debeo dosije krivičnih dela.

Za nasilje u porodici je kažnjavan više puta, a osuđivan je i zbog nelegalnog posedovanja oružja. Policajci koji su radili uviđaj, kažu da ovakav slučaj prebijanja, nije zabeležen u analima čačanske policije.

- Reč je o ekstremnom obliku nasilja u porodici i to stoji jasno navedeno u izveštaju koji je dostavljen tužiocu. Po prijavama iz te porodice, inače pozivala nas je sadašnja žrtva, mi smo postupali mnogo puta. Svaka naša intervencija je uredno zavedena i prosleđena Tužilaštvu.

Dežurni tužilac Jasmina Lazović juče je osumnjičenom za brutalno nasilje u porodici odredila meru zadržavanja u pritvoru do 48 sati. Plan je da on danas u popodnevnim satima bude saslušan.

Goranu V. se u ovom slučaju na teret stavljaju tri krivična dela, dva u slučaju prebijanja supruge i majke i treće kršenje mere zabrane pirilaska supruzi zbog ranije počinjenog dela nasilja u porodici, odnosno nasilja koje je vršio nad suprugom.

Iako je imao zabranu prilaska supruzi, Goran V. je sve vreme živeo u istoj kući sa žrtvom nasilja, njihovo četvoro dece i majkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading