ISPOVEST MALOLETNOG VOZAČA O NESREĆI U ZEMUNU: Popio sam tri, četiri piva, kad je naišao drugi auto samo sam pustio volan!

Autor: Republika

Hronika

30.08.2021

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesnaestogodišnji vozač "pežoa" koji je sinoć sleteo s puta i izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula maloletna Slađana A. (17), a njegovi mlađi brat i sestra teško povređeni kaže da je vozio automobil svog zeta.

Foto: republika.rs

Mesto nesreće

- Slavili smo rođendan mojoj ženi i trebalo je da odem kod kumova po pojačalo. Sa mnom u kolima su bili moja žena i moji mlađi brat i sestra - kaže vozač "pežoa" s koji je pričao u prisustvu roditelja.

On dodaje da je nastradala Slađana A. i njena sestra njima zapravo kumovi.

- U povraku smo hteli da oni dođu kod nas i da zajedno nastavimo veselje. Tako su Slađana i Marija krenuli s nama. Pre nego sam sleteo s ulice naišao je drugi automobil iz suprotnog smera ništa nisam video. Samo sam pustio volan - objašnjava vozač.

Prema njegovim rečima pre nego je krenuo po pojačalo pio je pivo.

- Radili su mi alkotest i videlo se da ima alkohola u krvi. Nisam bio baš pijan popio sam tri četiri piva - rekao je on.

Inače, kako nam je i sam priznao ovo nije bio prvi put da vozi iako nema vozačku dozvolu.

Njegov otac Đ.J. kaže da nije znao da mu sin ide kolima negde.

- Spavao sam kada se sve to dešavalo. Bolje da me nisu posle toga ni probudili. Dvoje dece mi je teško povređeno ćerka 8 godina i sin 10 godina - kaže Đ.J. za Kurir.

Foto: republika.rs

Neutešna majka Milica

Potresno svedočenje majke i oca stradale devojčice

Neopisiva tuga u porodici devojaka, a otac Zoran kaže da bol neće preživeti.

Preživeo sam infarkt, vodu na plućima, ali ovo ne mogu - plačući kaže slomljeni otac.

Ožalošćena porodica ne krivi ni Ivana koji je njihovu Slađanu odveo u smrt jer kaže da je i sam rizikovao svoj život .

- Deca ko deca, lude glave. Hteli smo da se okumimo, a sada nema moje Slađe i njihovo četvoro dece je povređeno - priča majka.

- Odvozili su mi mrtvo dete, a ja nisam znala. Plakala sam za kumovima povređenim. Vraćala sam se iz pekare sa pecivom za ćerke, a one su sele u kola i ovako završile - prica za Republiku neutešna majka Milica Vasić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading