HOROR KOD ČAČKA: Muž ženi otkinuo uvo motkom na kojoj je bio ekser, pa je golu ostavio pored kontejnera!

Autor: Republika

Hronika

30.08.2021

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštanin sela Zablaće G.V. (30) pretukao je u noći između nedelje i ponedeljka svoju suprugu N.V. i tom prilikom joj naneo teške povrede.

Foto: Pixabay

Krvnički izubijao ženu pa je golu ostavio pored smeća, ilustracija

Naime, nesrećna žena zadobila je povrede po čitavom telu, najviše po glavi, a na prijemu u čačansku bolnicu konstatovano je da joj je muž čak otkinuo uvo, i to motkom na kojoj je bio zakucan ekser, pa je u teškom stanju hitno prevezena u Klinički centar u Kragujevcu.

- N. V. su pronašli meštani u centru sela, pored kontejnera. Bila je potpuno gola, dezorijentisana i polu svesna. Neverovatan jeziv prizor bio je kada su ljudi ugledali gotovo nepomično telo žene, pomislivši da je u pitanju nekakva gomila smeća pored kontejnera - ispričao nam je jedan od meštana Zablaća.

Prema saznanjima, ova porodica je poznata policiji. Više puta je nesrećna žena prijavljivala porodično nasilje, odnosno da je trpela maltretiranje i fizičko zlostavljanje od strane supruga, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading