UHAPŠENE UBICE LJUBOMIRA TRNIĆA!

Autor:

Hronika

30.08.2021

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je V. L. (37) i N. K. (36), osumnjičene za teško ubistvo 43-godišnjeg Ljubomira Trnića iz ovog grada.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Telo Ljubomira Trnića pronađeno je zamotano u tepih u gepeku automobila

 

Ljubomirovo telo je pronađeno 27. avgusta u prtljažniku putničkog autmobila marke "golf", u sremskomitrovačkom naselju Kamenjar umotano u tepih.

V. L. i N. K. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Ovaj par se sumnjiči za krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina, a maksimalna je doživotni zatvor.

Kako je ranije za medije rekla njegova supruga, ona se poslednji put sa mužem čula u četvrtak posle čega mu se izgubio trag. 

Ona je njegov nestanak prijavila istog dana, a policija je njegovo telo pronašla u subotu.

On je neposredno pre nestanka viđen u društvu K. N. i L. V., koji su inače u emotivnoj vezi. Njih dvoje su poznati policijskim službenicima kao heroinski zavisnici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading