ŽABAC OSTAJE U PRITVORU, odbijen mu zahtev za nanogicu

Autor: Informer, Republika

Hronika

09.12.2017

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverznom novosadskom biznismenu Nebojši Tubiću zvanom Žabac (57), koji je okrivljen da je s trojicom saučesnika početkom novembra pretukao građevinskog preduzimača Spasoja Milićevića (63), koji je potom preminuo, produžen je pritvor za još 30 dana, odnosno, do Božića, 7. januara.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Žabac lošeg zdravstvenog stanja 

Nije prihvaćen predlog njegovog advokata da Žabac bude u kućnom pritvoru, sa nanogvicom. Advokat je predložio ovakvu meru zbog Tubićevog zdravstvenog stanja, koje mu se u pritvoru može pogoršati. 

Naime, Tubić je pre pet i po godina pogođen hicem u glavu, a nakon više složenih oepacija ipak je uspeo da preživi. U izjavi posle hapšenja, Tubić i njegov advokat su tvrdili da zbog ovakovog stanja on nije sposoban da ikoga tuče, a kamoli da usmrti.

Inače, Žabac i njegovi saučesnici su osumnjičeni da su 7. novembra oko 20 časova naneli teške telesne povrede Milićeviću, koji je preminuo sledećeg dana ujutro u Kliničkom centru Vojvodine. 

On je napadnut  ispred svoje firme Kondor gradnja blizu Limanskog parka u Novom Sadu. Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti otkazivanje srca, iako je zadobio veliki broj teških telesnih povreda. 

Milićević je imao firmu na lokaciji koja je veoma atraktivna, a navodno mu je pre tuče više puta prećeno upravo zbog tog prostora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading