OVO JE DARDAN, OSUMNJIČEN ZA UBISTVO DEVOJKE U UROŠEVCU: Važio za "strah i trepet", meštani ga se plašili

Autor: Republika

Hronika

26.08.2021

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dardan Krivaća osmunjičeni da je ubio 18-godišnje M.O. iz Uroševca već je bio optuživan za nasilje nad ženama, napad nožem člana porodice svoje bivše devojke kao i za silovanje.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Dardan je optužen za silovanja, krađe i druga krivična dela

Krivaća navodno u kriminalnoj biografiji ima optužbe za 122 krivična dela. On je optužen za 11 pljački, 93 krađe i teške krađe, jedan slučaj silovanja kao i za nanošenje pet teških telesnih povreda.

U 12 slučajeva on je priznao krađu, a kod svojih sugrađana poznat je i kao nasilnik koji je izazivao strah, kažu oni koji ga poznaju.

Nakon što se u medijima pojavila slika sa njegovim likom, kao osumnjičenog za ubistvo M.O. mnogi građani su se javili policiji i medijima i opisali ga kao čoveka koji je važio za "strah i trepet za okolinu".

Iako je bio osumnjičen za više od 100 krivičnih dela, on je izašao iz zatvora na slobodu i otpočeo zajednički život sa M.O, za čije ubistvo je osumnjičen i trenutno se nalazi u pritvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladimir

26.08.2021 15:23

To može samo u Srbiji. Ali ,valjda će i naše sudstvo da krene pravim putem, a ne da kažnjavaju siromašne i poštene, a da oslobađaju ovakav ološ.