SRAMNA ODBRANA DRAGANA BJELOGRLIĆA: Glumac pokušao da nađe opravdanje za zverski napad na Antonijevića, pomenuo i flašu piva! (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

26.08.2021

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Dragan Bjelogrlić, koji je u ponedeljak ujutru u foajeu niškog hotela Ambasador divljački pretukao reditelja Gagu Antonijevića, na saslušanju u Tužilaštvu pokušao je da umanji značaj svog zlodela, otkriva Republika.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ/Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Glumac napao reditelja: Dragan Bjelogrlić i Predrag Gaga Antonijević

Prema informacijama do kojih je došao naš portal, Bjelogrić je u Osnovnom javnom tužilaštvu izneo sramnu odbranu pošto je tvrdio da je Antonijević hteo da ga udari flašom piva koja je stajala na stolu za kojim se odigrao incident.

Iako se na snimku koji je Republika prva ekskluzivno objavila jasno vidi da Antonijević nije napravio ni najmanji gest koji bi svodočio o tome da je hteo da uzme flašu, to nije smetalo Bjelogrliću da pokuša da sebi napravi alibi.

 

 

 

Kako saznajemo, Bjelogrlić je na saslušanju tvrdio da je Antonijeviću najpre opalio šamar i da je mislio da će se na tome završiti, a nakon rediteljeve reakcije još nekoliko puta ga je udario pesnicom.

Republika

Foto: Republika

Dragan Bjelogrlić pretukao Antonijevića

Uz to, kao i u obraćanju medijima nakon saslušanja, Bjelogrlić je i u Tužilaštvu tvrdio da ga je Antonijević provocirao, što se, međutim, ni u jednom trenutku ne vidi na snimku koji smo objavili.

Sa druge stane, Bjelogrlić je tvrdio da je došlo i do još jednog obračuna između njega i reditelja, nakon što su ih očevici brutalne tuče razdvojili.

Tada je Bjelogrlić, kako je sam priznao, uhvatio Antonijevića rukama za grudi i oborio na pod.

Nakon toga nastala je velika gužva i prisutni u hotelu uspeli su da ih razdvoje. 

Podsetimo, kako je Republika već pisala, glumica Jovana Stević, koja je sedela pored Antonijevića, rekla je da reditelj, u tom trenutku, kao i za sve vreme dok je ona sedela s njim, nije provocirao Bjelogrlića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading