PRAŠINAR VELJE NEVOLJE, OSUMNJIČEN ZA SILOVANJE NAVIJAČA, SIN JE POZNATOG SRPSKOG DOKTORA! Evo ko mu je otac!

Autor:

Hronika

26.08.2021

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od vojnika Veljka Belivuka, Aleksa Dunjić (24), sin je poznatog lekara Slobodana Dunjića.

Foto: Printskrin

Aleksa Dunjić je osumnjičen za silovanje mladića iz Kostolca

 

Ovaj član Veljine bande učestvovao je u užasima koji su se događali u bunkeru na Stadionu Partizana 8, 9. i 10. avgusta 2020. godine kada je otet, mučen i silovan Ilija S. Inače, Dunjić je rođen u Prištini, a radio je u lekarskoj ordinaciji svog oca, i to, kako tvrdi za platu od 50.000 dinara, piše Objektiv.

Diplomac je privatnog fakulteta Union, a prilikom saslušanja u tužilaštvu pravdao se da nema veze sa strahotama koje je doživeo nesrećni mladić koga su Belivukovi mladi vojnici doživeli kao izvidnicu rivalske navijačke frakcije "Alkatraz".

Objasnio je da mučenog i silovanog Iliju poznaje sa stadiona, gde je „žickao” hranu i garderobu, a da se on sam bavi fotografisanjem na Stadionu Partizana.

Ko je otac Veljinog "prašinara"

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Slobodan Dunjić je čest gost na srpskim televizijama

Slobodan Dunjić je čest gost srpskim televizijama, a obično se predstavlja kao specijalista opšte medicine i lekar integravitne medicine.

U njegovim ordinacijama, kako tvrdi ovaj lekar, pacijenti dobijaju savete kako da održe dobro zdravlje i da kako da najbolje spreče razvoj raznih bolesti. Kako je u više navrata tokom javnih nastupa objašnjavao, njegov cilj je da objedini usluge klasičnog medicinskog pristupa sa alternativnim metodama. Doktor Dunjić je u više navrata javnim nastupima šokirao javnost u Srbiji. Posebno je ostalo upamćeno njegovo gostovanje na javnom servisu kada je pričao o opasnostima koje prete zbog zračenja različitih uređenja.

Tokom borbe sa pandemijom koronavirusa ovaj lekar je davao i savete šta sve treba konzumirati od vitamina kako bi se ojačao imunitet. Kada smo juče pokušali da porazgovaramo sa doktorom Dunjićem u njegovoj ordinaciji na Novom Beogradu, obezbeđenje nam je objasnilo da doktor nije tu i da neće biti u Beogradu tokom sledećih dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading