OVA GLUMICA ĆE ZAKUCATI BJELU U TUŽILAŠTVU! Svedoci tvrde da SILEDŽIJA LAŽE!

Autor: Republika

Hronika

25.08.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Jovana Stević, koja je sedela pored Predraga Gage Antonijevića kada ga je napao i krvnički pretukao Dragan Bjelogrlić naglašava da reditelj u tom trenutku, kao i za sve vreme dok je ona sedela s njim, nije provocirao Bjelu, kako je ovaj juče tvrdio.

Republika

Foto: Republika

Bjelogrlić je ciljano išao da bije Antonijevića

Dragan Bjelogrlić je juče, posle saslušanja u Osnovnom javnom Tužilaštvu u Nišu, rekao da ga je Gaga Antonijević provocirao i da ga je on zbog toga pretukao.

- Krenuo sam u WC, a tek na njegovo dobacivanje sam reagovao - mrtav ladan odvalio je, bez trunke blama, Dragan Bjelogrlić samo nekoliko minuta nakon što je pušten iz pritvora i saslušan u tužilaštvu zbog mučkog nasrtaja i prebijanja pet godina starijeg kolege Dragana Gage Antonijevića u hotelu "Ambasador" u Nišu.

 

 

 

Na snimku koji je istog dana ekskluzivno objavla Republika jasno se vidi da pre i u trenutku kada ga Bjelogrlić udara Antonijević gleda na drugu stranu, tačnije priča sa glumicom Jovanom Stević, koja sedi tik pored njega, ali na suprotnoj strani od one s koje mu prilazi Bjelogrlić i svom snagom ga udara pesnicom u lice.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Glumica Jovana Stević objasnila šta se desilo u foajeu hotela Ambasador

 

Glumica Jovana Stević je svedok napada

Upravo izjava Jovane Stević, koja je direktni svedok nasilničkog ponašanja Dragana Bjelogrlića, demantuje ono što glumac tvrdi da mu je bilo ko dobacivao dok je sedeo nekoliko metara udaljen od stola za kojim su bili Antonijević i njegovo društvo.

- Kao što se vidi na snimku, sedela sam pored Gage u trenutku kada ga je udario Bjelogrlić. Sve što se vidi na snimku videla sam i ja, nikakvog dobacivanja nije bilo ni s jedne strane. Takođe, vidi se da pričamo Antonijević i ja, tema nam je bila jedan važan projekat koji sledi. Dobila sam poziv iz tužilaštva i ne bih mogla da govorim više o događaju dok se svedočenje ne završi - rekla je Jovana ekskluzivno za Srpski telegraf i portal Republika.rs.

Ona nam je priznala da se i te kako uplašila tog jutra u hotelu "Ambasador" u Nišu, kao i da joj je žao što se desio incident jer i Gagu i Bjelu smatra rediteljskim veličinama i priznaje da je počastvovana što je sa obojicom uspešno sarađivala poslednjih nekoliko godina.

Glumila u Gaginim "Ubicama" i Bjelinim "Senkama"

Stevićeva je priliku da debituje kao glumica i ostvari prvu televizijsku ulogu dobila u seriji "Montevideo, bog te video", koju je režirao upravo Dragan Bjelogrlić. Potom su uloge počele da se nižu, pa se ova glumica pojavljivala i u hit krimi-drami "Ubice mog oca" Predraga Gage Antonijevića, kao i u Bjelogrlićevim "Senkama nad Balkanom". Njen glumački dar primetio je i Radoš Bajić, te joj je dodelio ulogu u humorističkoj seriji "Šifra Despot". Zaigrala je i u popularnim TV serijama "Besa", "Jutro će promeniti sve", "Sinđelići", "Grupa", "Urgentni centar" i "Tri muškarca i tetka".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Duksi

25.08.2021 14:23

Ona ne sme protiv Bjele.

zora

25.08.2021 17:38

Od momenta ustajanja se jasno vidi da je krenuo ka Gagi. Kakav toalet.

Odgovori 11 2