BELIVUK GLUMIO POLICAJCA DA BI NAMAMIO ŽRTVU! Velja Nevolja i Mare Mesar kovali paklene planove za ubistva!

Autor: Republika

Hronika

25.08.2021

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk je glumio policajca kako bi namamio Gorana Veličkovića Goksija u kuću smrti u Ritopeku.

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs,Starsport, E-Stock

Marko Miljković i Veljko Belivuk glumili policajce kako bi namamili Gorana Veličkovića Goksija

Veljko Belivuk i njegova desna ruka Marko Miljković su na najrazličitije načine navlačili žrtve i mamili ih da dođu u kuću u Ritopeku, gde su ih zverski mučili i potom likviidirali.

Velja Nevolja i Mare Mesar su tako jednom prilikom oteli žrtvu glumeći policajce! Oni su iscenirali saobraćajnu nesreću kako bi bili sigurni da ih niko ne prati, a to je samo jedan od scenarija koje su dvojica glavnih ljudi ozloglašenog klana sprovodili, piše Blic.

Glumeći policajce, Belivuk i Miljković su namamili Gorana Veličkovića Goksija. On je pozvan na sastanak u Višegradskoj ulici kako bi "kupio oružje od preprodavca" koji ga je kontaktirao preko aplikacije "Skaj" i ponudio mu dva pištolja za 1.200 evra.

Vozača koji ga je vodio na tajnu lokaciju na sastanak glumio je Bojan Hrvatin, dok su u blizini Smederevskog puta i Ritopeka čekali Nebojša Janković i Nemanja Đurić, takođe članovi klana. Oni su glumili navodne prodavce oružja, a za to vreme, prema navodima optužnice, Veljko Belivuk, Miloš Budimir, Dejan Tešić i Srđan Lalić krili su se u neposrednoj blizini.

"Smart" u kom je bio Goksi, drugim kolima je pratio Marko Miljković, kako bi proverio da li je Veličković na ovaj sastanak krenuo sa pratnjom. Kada su se uverili da Goksija niko ne prati, Hrvatin je skrenuo na letnji put, Miljković je kada su prošli stao na početku tog puta kako bi pazio da neko ne naiđe.

Republika

Foto: MUP Srbije, ST/Dragan Kadić, Tanjug/Rade Prelić

Kuća smrti u Ritopeku koju je koristio Veljko Belivuk

Kada je Goksi izašao iz vozila da pogleda oružje, iz kukuruza su istrčali Nevolja, Janković, Đurić, Budimir, Tešić i Lalić i uz povike: "Policija!" savladali Goksija! Ne sluteći šta se zapravo dešava, Veličković nije pružao otpor, a pripadnici klana vezali su ga i ubacili ga u tovarni prostor pik-apa pa ga odvezli do kuće u Ritopeku gde je satima kasnije mučen, pa brutalno ubijen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading