MUČKI MI S LEĐA UBIO UNUKA! Deda mladića ubijenog na veridbi ogorčen: Ode mi na put bez povratka

Autor: Republika

Hronika

24.08.2021

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak sukoba između dve grupe muškaraca u kom je smrtno nastradao Nebojša Milenković (25) iz sela Stubal kod Kraljeve, snimile su kamere za video nadzor. Na postojećem snimku se, međutim, ne vidi sam kraj tuče, odnosno brutalno prebijanje mladića koje se dogodilo van domašaja bezbednosnih kamera.

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs,ST/Nebojša Mandić

Foto: Ilustracija

Deda nastradalog Nebojše, Jovan Milenković, kroz suze kaže:

- Ovaj što mi je mučki, s leđa ubio unuka, najpre je priveden zbog nanošenja telesnih povreda, a tek mu je kasnije, kada je Nebojša preminuo određen pritvor zbog ubistva.

Milenković je preminuo u Kliničko-bolničkom centru u Kragujevcu od teških povreda glave koje je zadobio u tuči dve grupe gostiju na porodičnom slavlju u ovom pomoravskom selu. Kako nezvanično saznajemo, tuča se dogodila u noći između petka i subote kada se, na proslavi veridbe u jednoj porodičnoj kući u pomenutom selu, najpre verbalno, a potom i fizički sukobile dve grupe gostiju.

Prema nezvaničnim informacijama, tom prilikom je M. M. (39) iz Kraljeva, naneo Nebojši više udaaca po glavi zbog kojih je nesrećni mladić bez svesti najpre hitno prevezen u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu, a potom i u kragujevački Kliničko-bolnički centar.

Uprkos ogromnim naporima lekara da mu spasu život, mladić je, nažalost, u nedelju ujutru podlegao povredama. Posle saslušanja, zbog sumnje da je počinio ubistvo, na predlog Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, sudija za prethodni postupak odredio je uhapšenom M. M. pritvor do 30 dana. Osim njega, pripadnici kraljevačke policije uhapsili su još četvoricu muškaraca, starosti između 25 i 33 godine, i protiv njih su podignute krivične prijave zbog učestvovanja u ovoj tuči.

O razlozima sukoba koji je doveo do tragičnih posledica u gradu na Ibru se, kao i u selu, i dalje samo nagađa. Prema priči meštana, sve se pod uticajem alkohola, dogodilo zbog jedne devojke. Najpre je, navodno, zbog nje brat nastradalog mladića ušao u sukob sa drugim gostima, a potom je Nebojša pokušao da ga zaštiti i tragično završio.

- Nebojša je nedavno stigao kod babe i dede iz Švajcarske gde mu žive i roditelji. Otišao je na to slavlje u prijateljstvu porodicu, a šta se tamo tačno dogodilo znaju samo oni što su izazvali i učestvovali u tuči - Strašno je kako se sve završilo, u nepovrat ode jedan mladi život - pričaju meštani.

U dvorištu porodične kuće Milenkovića čuju se tihi jecaji... Deda je kroz suze rekao:

- Ode dedin unuk na put bez povratka... Dobar mladić, sportista, teniser. Nema ga više i šta ja tu još mogu da vam ispričam... Ne znam šta se dogodilo, svašta se priča. I alkohol je očigledno učinio svoje. Znam samo da sam hteo da umrem kad su mi javili da je teško povređen, kada sam otrčao tamo - rekao je on.

Nebojšin brat Filip i ostala rodbina nije htela da komentariše razloge sukoba.

- Nisam bio tamo i ne mogu ništa sa sigurnošću da tvrdim. Sve je to rekla-kazana, a našeg Nebojšu ništa ne može da nam vrati - rekao je on.

(Blic/Republika)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading