KATARINA NAHUŠKALA BJELU NA ANTONIJEVIĆA? Režiser otkrio šta je glumica rekla tokom SUKOBA u hotelu!

Autor:

Hronika

24.08.2021

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Dragan Bjelogrlić fizički je nasrnuo na reditelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu Ambasador juče oko 4 ujutru.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, republika.rs

Antonijević tvrdi da je glumica dolivala ulje na vatru

Kao se na snimku vidi Bjelogrlić je prišao reditelju i nekoliko puta ga je udario dok ga ljudi koji su se nalazili oko njih nisu razdvojili.

Ceo slučaj je došao i do policije kada je Bjelogrlić priveden i zadržan na 48 sati, nakon čega je danas sproeveden u Tužilaštvo gde će dati izjavu o incidentu.

S druge strane Antonijević je jutros gostovao u emisiji na TV Prva, gde je otkrio šta se tačno desilo u trenutku incidenta gde se našla i glumica Katarina Radivojević, a reditelj je otkrio i šta je ona rekla u trenutku kada su ih razdvajali, prenosi Espreso.

- Ona je vikala "ja bi ga ubila", prvo je vikala "nemoj"! Posle druge sezone "Ubica" ja sa njom nemam nikakav kontakt, čak je nisam ni video u međuvremenu viđao - ispričao je Antonijević u jutarnjem programu, a prisetio se i reči Bjelogrlića :

- Psovao je i Daru, i moju majku, govorio "ubiću te", "šta ti mene provociraš".

Podsetimo, Tužilaštvo će nakon saslušanja Bjelogrlića odlučiti da li će predložiti Osnovnom sudu da mu odredi pritvog do 30 dana ili će ga pustiti da se brani sa slobode.

Bjelogrliću je juče određeno zadržavanje do 48 sati, a osumnjičen je za krivično delo nasilničko ponašanje, za koje Krivični zakonik propisuje kaznu zatvora do tri godine, odnosno od pet godina zatvora, u zavisnosti da li je naneta lakša ili teža telesna povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
milica

24.08.2021 10:35

Koja sramota,alkohol i droga :(( Treba ga kazniti sto strozioje ,sramota i bruka za Srbiju!!!

Odgovori 80 36
Suri

24.08.2021 15:28

@milica - Kaznio je on sam sebe, uzneo se misli da je iznad svih i svega pa moze deliti pravdu po sopstvenom nahodjenju, budali pare udare u glavu. Sad moze da zaboravi snimanje filmova. Moze i da ode kod Djilasa da sa Marinikom kevce na pasja usta a Djiki ce ga sutnuti ako lajanje ne da efekta.

Odgovori 48 22
Teča

24.08.2021 11:03

Opa bato. Bivša hotlajnerka i animir dama po kazinima širom Balkana, glumica u pokusaju a sada Kulturni Ataše u našoj Ambasadi u Vašingtonu (sunce ti kalaJisano), dodaje jos jednu stvar u svoj impozantni CV. A to je, podstrekač na nasilje sa tezim telesnim povredama sa zeljom da se isti završi smrtnim ishodom. Šta reći. Ali to mi je manje bitno. Bitno je, da je ova dama u Bjelinoj hotelskoj sobi na sabajle u Nišu a zaposlena je sa punim radnim vremenom u Vašingtonu. To znači, da prima platu u dolarima, koja ide od mog poreza a i vašeg, dok je Bijela testeriše u hotelu na zornjaka. Da li će joj MIP umanjiti platu, jer u radno vreme na drugoj polovini planete, ona se provodi sa Bijelom u Nišu. Molim odgovor, jer se radi o mojom a i vašim parama.

Odgovori 154 48
Stefa

24.08.2021 12:53

Ona je saučesnica. I nju u zatvor.

Odgovori 94 37